Κατηγορίες
Basket

Για την πρόκριση με τη Μάλαγα το Λαύριο, στο Τρεβίζο η ΑΕΚ

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League και την Τρίτη (21/12, 19:30) αγωνίζεται το Λαύριο στην έδρα του με τη Μάλαγα, ενώ την Τετάρτη (22/12, 21:00) η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ιταλία από την Τρεβίζο.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ιγκοκέα έχει μετατεθεί για την Τετάρτη 29/12.

Γ’ Όμιλος

Η ομάδα του Λαυρίου υποδέχεται τη Μάλαγα που έχει εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Γ’ όμιλο και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16». Η ελληνική ομάδα διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για παρουσία στο τουρνουά play in και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει είτε να νικήσει τη Μάλαγα είτε να χάσει η Νίζνι στην έδρα της από τη Ντιζόν. Σε ένα από αυτά τα δύο σενάρια θα προκριθεί ως τρίτο στον όμιλό της. Το Λαύριο θα μείνει εκτός διοργάνωσης μόνο με δική του ήττα και ταυτόχρονη νίκη της Νίζνι επί της Ντιζόν στο Νόβγκοροντ, καθώς υστερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Ρώσους.

Η βαθμολογία

1. Μάλαγα 9β.*
—————————-
2. Ντιζόν 8**
3. Λαύριο 7
—————————-
4. Νίζνι Νόβγκοροντ 6

* Έχει προκριθεί στους «16», ** Έχει προκριθεί στο «play in»

Δ’ Όμιλος

Αντίθετα η ΑΕΚ έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στην Ιταλία απέναντι στο Τρεβίζο η Ένωση θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στο BCL καθώς ακόμα και σε περίπτωση νίκης υστερεί στην ισοβαθμία με τη VEF Ρίγα. Ο όμιλος της ΑΕΚ παραμένει ανοικτός, καθώς Φάλκο, Τρεβίζο και VEF Ρίγα θα παίξουν το πλασάρισμά τους στην τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία

1. Φάλκο 9β.
—————————-
2. Τρεβίζο 8
—————————-
3. VEF Ρίγα 7
4. ΑΕΚ 6

Ε’ Όμιλος

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τον Δ’ όμιλο έχει μετατεθεί για την επόμενη Τετάρτη 29/12. Για τον συγκεκριμένο όμιλο η Νίμπουρκ θα παίξει με τη Γαλατασαράι και από αυτό το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του ΠΑΟΚ, καθώς αν οι Τσέχοι ηττηθούν τότε αυτομάτως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το εισιτήριο για το τουρνουά play in ανεξάρτητα του τι θα κάνει την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Βόσνιους

Η βαθμολογία

1. Γαλατασράι 9β.*
—————————-
2. Νίμπουρκ 7
3. Ιγκοκέα 7
—————————-
4. ΠΑΟΚ 7

* Έχει προκριθεί στους «16»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected