Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ιστορική πρόκριση για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ολοκληρώθηκε το “ταξίδι” του ΑΟΑΝ

Μια ιστορική στιγμή στην ιστορία της Αναγέννησης Καρδίτσας, που με τη σημερινή του νίκη κόντρα στον ΑΟΑΝ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγίου Νικολάου ολοκληρώνει το “ταξίδι” της στον θεσμό, που για δεύτερη φορά φτάνει στους “16”.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τον χώρο στην Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει την μπάλα και αυτός να ψάχνει στις αντεπιθέσεις τις ευκαιρίες του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά συντηρητικό με τον ΑΟΑΝ να είναι διαβασμένος στο παιχνίδι που θέλει να παίξει η Αναγέννηση με αποτέλεσμα να φτάσει 16ο λεπτό όπου έγινε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους με τον Αθανασιάδη να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

το φιλμ του αγώνα στο Grandsport

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης) : Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρουμάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος (77′ Γκουγκούδης), Λαγός (46′ Μπάλλας), Πολίτης (77′ Θεολόγης), Πλέγκας, Αθανασιάδης (64′ Μπενγκόα), Μάνιος, Βιδάλ (64′ Γκίνη)

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Νίκος Σουργιάς) : Μπένκο, Δολαψάκης, Πιθαρούλης (78′ Μαυρής), Τσανάι, Κατσαρός, Πλουσής (69′ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς (83′ Πάγια Α.), Παπαδόπουλος (78′ Πάγια Μ.), Νοκάι, Φουκαράκης.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών :

Τετάρτη 22/12
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΟ Αγίου Νικολάου  5-0 [1-1]
Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου (17.15)
ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (17.00)
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (19.00)

Πέμπτη 23/12
ΟΦΗ – Άρης (15.00)
Ιωνικός – Λαμία (17.00)
ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (17.00)
ΑΕ Κηφισιάς – ΑΕΚ (19.00)

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected