Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ziguy Badibanga

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά. Γεννήθηκε στο Έβερε του Βελγίου στις 26 Νοεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα το 2010, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Ντε Γκράφσααπ και Σαρλερουά. Το 2013 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

Το 2015 μετακόμισε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία συμμετείχε και στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Καζακστάν με τις φανέλες των Ορνταμπασί και Σαχτιόρ Καραγκαντί, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με την Εθνική Νέων του Βελγίου μετρώντας μάλιστα και πέντε γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στο Europa League τόσο με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και με την Ομόνοια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected