Κατηγορίες
Αθλήματα

Στους ημιτελικούς του Βελιγραδίου Πήττα και Χριστοφορίδου

Η Αθηνά Πήττα και η Σέρβα Emilija Zdravkovic κέρδισαν για την προημιτελική φάση του διπλού του Bozocni Turnir τις Μαριάνθη Χριστοδορίδου και Νικολέτα Παρετζόγλου με 6-4, 6-4, για να προκριθούν στα ημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της J4 κατηγορίας της Σερβίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, εκεί θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, την Πολωνή Olivia Bergler και την Μαυροβούνια Divna Ratkovic.

Η Χριστοφορίδου θα είναι στους ημιτελικούς του μονού αύριο, καθώς απέκλεισε μετά από ένα μεγάλο ματς σήμερα τη Σέρβα Sasa Sakura Stula, με 2-6, 6-2, 7-6. Θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Anna Kantor, Νο.6 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό.

Η Μαριάνθη πέτυχε ακόμα δυο πολύ καλές νίκες στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Σέρβα Petra Konjikusic με 6-4, 6-4 και στον 2ο γύρο την Κροάτισσα Nora Zuvela με 6-2, 4-6, 7-5.

Στα προημιτελικά του μονού αγωνίστηκε σήμερα και η Αθηνά Πήττα, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.433 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors. Η 17χρονη Ελληνίδα κέρδισε νωρίτερα στην εβδομάδα τη Βελγίδα Indira Lepage με 6-3, 6-1 και την Ουγγαρέζα Melinda Biro με 6-2, 6-1, όμως σήμερα έπαιξε με την κορυφαία του ταμπλό και Νο.169 στον κόσμο, Divna Ratkovic, από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

Στο ταμπλό των προκριματικών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Νικολέτα Παρετζόγλου και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Η μόλις 14χρονη Παναγιωτίδου, κέρδισε τις Σέρβες Jelena Gojkovic (7-5, 6-2) και Milica Stosovic (6-0, 6-2) για να μπει στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου ηττήθηκε από μια άλλη Σέρβα, την Ana Savkovic (2-6, 3-6). Η Παρετζόγλου κέρδισε τη Σέρβα Andjela Krejic (6-4, 6-1) και ηττήθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο από την Ουγγαρέζα Melinda Biro (4-6, 1-6).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected