Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκάρουν οι εικόνες με τους μαθητές του Γυμνασίου Σκουτάρεως στις Σέρρες : Πηγαίνουν για μάθημα με κουβέρτες! (photos+vid)

Στις Σέρρες οι θερμοκρασίες τον χειμώνα είναι χαμηλές, αλλά τα παράθυρα στις τάξεις πρέπει για κάποιες ώρες να μένουν ανοιχτά για να ανανεώνεται ο αέρας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μαθητές να ξυλιάζουν στο κρύο. Οι περισσότεροι σκεπάζονται με μία κουβέρτα για να αντέξουν.

Τα κατάλληλα «εφόδια» για να πάει ένας μαθητής στο σχολείο, είναι τα βιβλία, τα τετράδια, τα μολύβια και η τσάντα του. Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σκουτάρεως στις Σέρρες όμως, πολλοί μαθητές πηγαίνουν για μάθημα με μία κουβέρτα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στις σχολικές αίθουσες.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες πρέπει να είναι ανοιχτά για κάποιες ώρες, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να είναι παγωμένες.

Όπως τονίζουν γονείς, μιλώντας στο infonews24.gr, δεν είναι λίγα τα παιδιά που αναγκάζονται να φύγουν από το σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, καθώς δεν αντέχουν το κρύο. Οι ίδιοι γονείς, διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάσταση που επικρατεί ειδικά στον αύλειο χώρο, με τα παγκάκια να είναι χαλασμένα και σπασμένα και δηλώνουν χαρακτηριστικά πως το σχολείο είναι από τα πλέον εγκαταλελειμμένα του νομού.

δείτε φωτογραφίες στο infonews24

error: Protected