Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Δημήτρης Μάνος θα συνεχίσει στην Τουρκία!

Ο Δημήτρης Μάνος ετοιμάζεται να ζήσει την πρώτη εμπειρία του στο εξωτερικό καθώς ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την τουρκική Μπαντίρμασπορ για την παραχώρησή του.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα «Marmara Olay» η οποία σημείωσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και μια ανάσα από την τελική συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. «Η επιτροπή μεταγραφών της Μπαντίρμασπορ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μάνο ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται άμεσα στην Τουρκία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο 27χρονος επιθετικός φέτος χρησιμοποιήθηκε σε 18 αγώνες, σημείωσε ένα γκολ απέναντι στην Αστάνα στην προκριματική φάση του Conference League και γενικώς δεν είχε ρόλο βασικού, σε αντίθεση με την περσινή γεμάτη του χρονιά με τους 40 αγώνες, τα οκτώ γκολ και τις έξι ασίστ. Δεδομένου του ότι ο Άρης είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζοάο Κλάους, προφανώς δεν είναι αρνητικός για τη μετακόμιση του Μάνου στην τουρκική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected