Κατηγορίες
Αθλήματα

Σένκα και Πατινιώτης οι νικητές στο 3ο Τουρνουά Foot Tennis, στον τελικό ο Δημήτρης Μάνος (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Foot Tennis στο Ηράκλειο Κρήτης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά τη διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του αθλήματος στην Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο φιλοξένησαν για μία ακόμη φορά αθλητές, φίλους του ποδοσφαίρου και λάτρεις του Foot Tennis, οι οποίοι παρακολούθησαν αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, γεμάτες τεχνική, θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις.

Μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι Λεονάρντο Σένκα και Θανάσης Πατινιώτης, οι οποίοι με σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά κατέκτησαν την πρώτη θέση. Στον τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ των «Κουμπαρακιών», της ομάδας που αποτελούσαν οι Βαλάντης Κοζορώνης και Δημήτρης Μάνος, ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής που τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση και προσέφερε ξεχωριστό ενδιαφέρον στην τελική φάση.

Το επίπεδο των συμμετοχών, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων επιβεβαίωσαν ότι το Foot Tennis έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στον αθλητικό χάρτη της χώρας, προσελκύοντας συνεχώς νέους αθλητές και φίλους του αθλήματος.

Η διοργάνωση στο Ηράκλειο αποτέλεσε την 31η συνολικά εκδήλωση Foot Tennis που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2016, συνεχίζοντας ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τη Βέροια και πλέον επεκτείνεται σε κάθε γωνιά της χώρας.

Με το φινάλε του 3ου Τουρνουά στο Ηράκλειο, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες διοργανώσεις, με το Foot Tennis να συνεχίζει την ανοδική του πορεία και να κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές..

Δείτε φωτογραφίες στο grandsport.gr

moserlx-gif-1
error: Protected