Διάφορα

Αποθέωση και συγκίνηση στα social media για την Τάνια Δράκου που τραγουδούσε στη φάλαινα όσο την είχε αγκαλιά (vids)

Συγκίνησε η εθελόντρια Τάνια Δράκου με το τραγούδι της στη μικρή φάλαινα στα ρηχά του Αλίμου.

Μέσα στο νερό, σούρουπο, αγκαλιά με τη μικρή φάλαινα «ζιφιό». Τον «Σωτήρη» όπως τον ονόμασαν οι εθελοντές, ο οποίος ξανοίχτηκε στα ανοιχτά της Σαλαμίνας έχοντας ενδυναμώσει αρκετά. Την ώρα βέβαια που η Τάνια Δράκου τον κράταγε αγκαλιά και μαζί με την ομάδα προσπαθούσαν να τον δυναμώσουν, απλά έλπιζαν, προσεύχονταν, προσδοκούσαν να πάνε όλα καλά.

Όταν η Κατερίνα Τοπούζογλου τη ρώτησε: «Τάνια, θες να κάνεις κάτι να περάσει το ζώο τις ώρες αυτές όσο πιο ευχάριστα γίνεται;» η Τάνια δεν το σκέφτηκε. Ξεκίνησε να τραγουδάει στη μικρή φάλαινα, όπως θα τραγούδαγε στο μωρό της, σκορπίζοντας στους γύρω της, χαμόγελα αλλά και δάκρυα συγκίνησης. «Αγάπη» λέγεται αυτό. «Φροντίδα». Να νοιάζεσαι για ένα πλάσμα.

«Ακόμα να πιστέψω ότι αυτό το πανέμορφο πλάσμα ανταποκρίθηκε στο τραγούδι μου. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τραγούδησα σε μια φάλαινα σήμερα. Εκείνη την στιγμή δεν ένιωθα το κρύο, παρά μόνο αγάπη και συγκίνηση για αυτό το υπέροχο πλάσμα που είχα την τιμή να γνωρίσω. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε και να ένιωσες την αγάπη που νιώθουμε για εσένα. Είσαι πολεμιστής και ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να τα καταφέρεις». Αυτό έγραψε στο instagram της η Τάνια Δράκου.

Φοιτήτρια Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εθελόντρια στην ομάδα «All For Blue organization», εκπαιδεύτρια καταδύσεων που λατρεύει τις ελεύθερες καταδύσεις και δίνει τη μάχη της για την προστασία των καρχαριών αλλά και των θηλαστικών της θάλασσας.

«Συνέχισε να πολεμάς μικρέ μου και θα τα καταφέρεις! Πιστεύω σε εσένα με όλη μου την καρδιά. Είσαι δυνατός, είσαι μαχητής! Εγώ, το τραγούδι μου, η allforblueorg, καθώς και όλη η Ελλάδα είμαστε μαζί σου!».

Όσο έχουμε τέτοιους ανθρώπους δεν φοβόμαστε τίποτα. Συνεχίστε έτσι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tania Drakou (@sharkgirltania)

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected