Διάφορα

Εντυπωσιακή ψυχραιμία αστυνομικού στο Λονδίνο, εξουδετέρωσε άντρα που τον σημάδευε με όπλο (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρωταγωνιστής είναι ένας αστυνομικός, ο οποίος επιβραβεύθηκε για την γενναιότητα που έδειξε όταν κατάφερε να εξουδετερώσει έναν άνδρα που τον σημάδευε με όπλο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για αξιωματικό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο παλεύει με έναν ύποπτο άντρα στο Βόρειο Λονδίνο και τον έχει ρίξει στο οδόστρωμα για να τον συλλάβει. Ο αστυνομικός καταδίωκε ένα όχημα, το οποίο έχασε τον έλεγχο.

Σε αυτό φαίνεται ότι βρισκόταν ένας ύποπτος άντρας, τον οποίο ο αστυνομικός προσπαθεί να συλλάβει. Ο άντρας καταφέρνει να σηκωθεί αλλά του πέφτει ένα όπλο από την τσέπη. Σκύβει το παίρνει και σημαδεύει τον αστυνομικό, ο οποίος κάνει μερικά βήματα πίσω και βγάζει το τέιζερ σημαδεύοντας και αυτός με τη σειρά του τον ύποπτο άντρα. Ο αστυνομικός δεν χάνει την ψυχραιμία και με αποφασιστικές κινήσεις πλησιάζει τον άντρα και τον εξουδετερώνει.

«Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα μια σύγκρουση. Γύρισα και είδα ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Υπήρχε ένας αστυνομικός που έβγαλε τον τέιζερ και είπε στον οδηγό να μην βγει από το αυτοκίνητο. Όμως ο τύπος ήθελε να διαφύγει, ακολούθησε πάλη, ο οδηγός τράβηξε όπλο, όμως ο αστυνομικός τον έριξε στο έδαφος», δήλωσε ένας περαστικός που ήταν στο σημείο.

Ο άνδρας συνελήφθη τελικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά και στη συνέχεια στο τμήμα. Ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και επαινέθηκε για τη γενναιότητά του. Το όπλο ίσως να ήταν ψεύτικο και η αστυνομία ερευνά περαιτέρω το περιστατικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected