Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Σωτηρία Ράπτη πέτυχε ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Κ20

Με την Σωτηρία Ράπτη να πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία στο τριπλούν ξεκίνησε το πρόγραμμα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ20 στο Βελιγράδι.

Η νεαρή αθλήτρια “προσγειώθηκε” στο πρώτο της άλμα στα 13,01 μ. και κατάφερε όχι μόνο να σπάσει για πρώτη φορά το φράγμα των 13,00 μ., αλλά να πετύχει και το όριο (12,85 μ.) για το Παγκόσμιο του Κάλι.

Η αθλήτρια της Δέσποινας Παπαβασιλάκη με την προσπάθεια της αυτή αναδείχθηκε νικήτρια στο αγώνισμα. Η αθλήτρια είχε ατομικό ρεκόρ 12,60 μ. στον κλειστό και 12,96 μ. στον ανοιχτό. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη.

Πολύ δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στα 60 μ., αφού στον προκριματικό του αγωνίσματος πέτυχε 7.52 και αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά της. Η νεαρή προκρίθηκε στον τελικό με τον δεύτερο χρόνο και επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό της ρεκόρ. Ο τελικός των 60 μ. θα γίνει στις 18.15. Στο αντίστοιχο αγώνισμα Ανδρών, ο Γεράσιμος Καμπίτσης πέτυχε 7.00 και κατέλαβε την τέταρτη θέση στη σειρά του, που δεν ήταν ικανή να του δώσει την πρόκριση στον τελικό.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα

Δείτε αποτελέσματα από τους αγώνες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected