Κατηγορίες
Αθλήματα

Στην Τουρκία με την Εθνική ομάδα Ποδηλασίας δρόμου οι Μηλάκη, Βαρβεράκης και Ταταράκης

Έντονο είναι το «χρώμα» του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου στους διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αλάνια της Τουρκίας, όπου η Εθνική ομάδα ποδηλασίας δρόμου θα αγωνιστεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας, Αργυρώ Μηλάκη, βρίσκεται ανάμεσα στις επιλεχθείσες της Ε.Ο.Π. (Βαρβάρα Φασόη, Ειρήνη – Μαρία Καρούσου, Ελευθερία Γιάχου, Αλεξάνδρα Αδάμ, Αθηνά Χατζηστύλη), έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ακόμα μία διεθνή διοργάνωση, αυτήν τη φορά φορώντας το εθνόσημο στο στήθος. Συγκεκριμένα, θα λάβει μέρος σε 2 αγώνες UCI κατηγορίας 1.2, οι οποίοι θα αποτελέσουν μία καλή πρόβα ενόψει των διεθνών αγώνων πίστας που θα πραγματοποιηθούν στην Ελβετία (24-26/2), με στόχο τη συγκέντρωση βαθμών που θα της δώσουν την πρόκριση στα Παγκόσμια κύπελλα και στα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Να σημειώσουμε ότι η ελληνική αποστολή αναχώρησε σήμερα για την Τουρκία, όπου τις αθλήτριες συνοδεύουν ο προπονητής των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, Μιχάλης Ταταράκης, ο οποίος είναι υπεύθυνος αποστολής από την Ομοσπονδία.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ: «ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Ο πολύπειρος προπονητής του Συλλόγου μας, Γιώργος Βαρβεράκης, μίλησε για τους επικείμενους αγώνες, σημειώνοντας πως η Εθνική μας θα δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο, ενώ σημείωσε πως για την Μηλάκη είναι μία καλή προετοιμασία ενόψει των πολύ σημαντικών αγώνων στην Ελβετία.

«Η Ηρώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και στόχος μας (σαν χώρα) είναι να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας σε υψηλό επίπεδο για να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Οι αγώνες αυτοί θα είναι ταυτόχρονα και μια καλή προετοιμασία για την πίστα, καθώς με την επιστροφή από την Τουρκία θα φύγουμε αμέσως για Ελβετία, όπου η Ηρώ εκπροσωπώντας τον «Άτλας» Ρεθύμνου, πλέον και μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, θα αγωνιστεί σε 2 πολύ δυνατούς αγώνες. Στο Grenchen 24/2 στο αγώνισμα του Όμνιουμ και στο Aigle (26/2) σε points και elimination.

Στόχος οι βαθμοί που θα κλειδώσουν οριστικά την πρόκριση στα παγκόσμια κύπελλα και στα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Η προετοιμασία μας κυλάει ομαλά και ευχόμαστε και ελπίζουμε στα ανάλογα αποτελέσματα που θα μας ανεβάσουν στην παγκόσμια κατάταξη τόσο ατομικά όσο και σαν χώρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected