Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Νίκη-ανάσα του Πιερικού, 2-1 στην Καβάλα. Μίλησε για “μαφία” ο Χαντιτάτζι!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Καβάλα από τον Πιερικό στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 20η αγωνιστική της Super League 2 και δεν κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα με 7-0 του πρώτου γύρου.

Όπως αναφέρει το kavalanews, το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους «Αργοναύτες» με τον Σταμένκοβιτς μόλις στο 7’ να ανοίγει το σκορ και «ζεσταίνει» τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής ακύρωσε γκολ της Καβάλας ως οφσάιντ.

Στο 23’ ο Ντίνας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και την πλήρη ανατροπή έκανε ο Ζαφειράκης στο 60’.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος από τις κερκίδες αποδοκίμασε έντονα τον διαιτητή για τις αποφάσεις του στη διάρκεια του αγώνα.

Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου του ΑΟΚ, Παναγιώτη Μασμανίδη.

Συνθέσεις

Καβάλα (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Αμούρ (71′ Οκάν), Σαμπανίδης, Μπελεβώνης (71′ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Κουκόλης, Μηλιώτης, Γιαλαμίδης, Φωκαΐδης (61′ Ίτσιος), Τόσκας (61′ Κριμιτζάς), Ντίνας (52′ λ.τ Ζαφειράκης), Β. Παπαδόπουλος, Μπουόλι (82′ Κανούλας).

Έξαλλος ο Χαντιτάτζι για τη διαιτησία: «τροφοδοτείται από την ελληνική μαφία του ποδοσφαίρου»

«Η τρομερή και άδικη διαιτησία και διαιτησία, που τροφοδοτείται από την ελληνική μαφία του ποδοσφαίρου είναι πέρα ​​για πέρα ​​πιστευτή. Τα ακυρωθέντα γκολ και πάλι, τα χαμένα πέναλτι και άλλα πολλά. Αυτό είναι πέρα ​​για πέρα ​​γελοίο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Άλεξ Χαντιτάτζι, μετά το τέλος του παιχνιδιού της Καβάλας.

«Απογοητεύτηκα και ντράπηκα με την προσπάθεια και το παιχνίδι της ομάδας μας! Αν θέλουμε να μείνουμε στο SL2, πρέπει να παίξουμε με περισσότερη καρδιά, πάθος και πείνα. Η σημερινή προσπάθεια ήταν απαράδεκτη! Ξέρω ότι το να είμαστε μάρτυρες και να είμαι μέρος αυτών των αγώνων που διεξάγονται μπορεί να είναι τρομερά αποθαρρυντικό για τους παίκτες μας, αλλά ξέρω ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε τώρα!», λέει ο κ. Χαντιτάτζι.

«Στους μεγάλους οπαδούς και υποστηρικτές της Καβάλας που εμφανίστηκαν κατά χιλιάδες σήμερα, σας ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξή σας. Οι σημερινές προσπάθειες και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτό που σας άξιζε!», καταλήγει η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected