Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κούπα για τους “Reds” νίκησαν στα πέναλτι τη Τσέλσι και κατέκτησαν το Carabao Cup! (vid)

Η Λίβερπουλ λύγισε την Τσέλσι στα πέναλτι (10-11, 0-0 κδ, παρ) και κατέκτησε το Carabao Cup στον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ». Μοιραίος ο Κέπα που μπήκε στο 118′ και αστόχησε στο 11ο πέναλτι για τους Λονδρέζους – 9η κατάκτηση Λιγκ Καπ για τους Reds.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο «Γουέμπλεϊ», οι Reds κατάφεραν να λυγίσουν την Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι (10-11), με τον Κέπα να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση και να δίνει το τρόπαιο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. 9ο Λιγκ Καπ στην ιστορία της Λίβερπουλ που είναι πλέον και η πολυνίκης του θεσμού.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με περισσότερες ευκαιρίες, η Λίβερπουλ από τη μεριά της ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο 45λεπτο. 4 γκολ ακυρώθηκαν στο ματς, 3 για την Τσέλσι, 1 για τη Λίβερπουλ.

H διαδικασία των πέναλτι:

Μίλνερ: γκολ – Μάρκο Αλόνσο: γκολ
Φαμπίνιο: γκολ – Λουκάκου: γκολ
Φαν Ντάικ: γκολ – Χάβερτζ: γκολ
Αλεξάντερ-Άρνολντ: γκολ – Τζέιμς: γκολ
Σαλάχ: γκολ – Ζορζίνιο: γκολ
Ζότα: γκολ – Ρούντιγκερ: γκολ
Οριγκί: γκολ – Καντέ: γκολ
Ρόμπερτσον: γκολ – Βέρνερ: γκολ
Έλιοτ: γκολ – Τιάγκο Σίλβα: γκολ
Κονατέ: γκολ – Τσαλόμπα: γκολ
Κέλεχερ: γκολ – Κέπα: χαμένο

Συνθέσεις

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ) : Μεντί (119’ Κέπα), Τσαλομπά, Αλόνσο, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα (57’ Τζέιμς), Καντέ, Κόβατσιτς (106’ Ζορζίνιο), Μάουντ (73’ Βέρνερ), Χάβερτς, Πούλισικ (73’ Λουκάκου)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ) : Κέλεχερ, Άρνολντ, Ματίπ (91’ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (80’ Έλιοτ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (80’ Ζότα), Μανέ (80’ Μίλνερ), Ντίαζ (97’ Οριγκί), Σαλάχ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected