Κατηγορίες
Super League 1

Super League : Η τελευταία “μάχη” για την είσοδο στα play off και η τελική κατάταξη ενόψει play out

Στη μάχη για την 6η θέση η οποία οδηγεί στα play-offs θα πέσουν τα «φώτα» στην τελευταία αγωνιστική της Super League, καθώς Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα παλεύουν για μια θέση.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, που δεν δείχνει να πατάει καλά πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, για να παραμείνουν εντός εξάδας, ενώ οι Κρητικοί θα υποδεχτούν τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο το τρίποντο, που σε συνδυασμό με ήττα ή ισοπαλία του Αστέρα θα τους βάλει στα play-offs.

Παράλληλα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα ταξιδέψει στον Βόλο για να πάρει τους τρεις βαθμούς που σε περίπτωση που δεν νικήσουν Αστέρας κι ΟΦΗ θα τον βάλουν στην εξάδα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι με την αφαίρεση πέντε βαθμών που επιβλήθηκε στους Γιαννιώτες, καθώς σε περίπτωση που επιστραφούν, ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θα βρεθεί στα play-offs, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», η επικίνδυνη έξοδος του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Ατρόμητο, αλλά και το ματς του ΠΑΟΚ στη Λαμία, πριν τον πρώτο αγώνα με τη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (19.00)

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
Άρης – Ολυμπιακός
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα
Ιωνικός – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης
Λαμία – ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected