Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική πανηγύρισε ο Αστέρας Αλεξάνδρειας

Ξεχωριστή η χθεσινή μέρα για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας (ή Νησαϊκός όπως προτιμούν να την αποκαλούν οι άνθρωποι της ομάδας), καθώς εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η άνοδος στη Β Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας επικράτησε με 3-0 της Νέας Γενεάς Νικομήδειας και έφτασε τους 22 βαθμούς, έχοντας ως εκκρεμότητα ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό στα Ριζώματα με την τοπική ομάδα (Σάββατο 12/3).

Όπως είναι φυσιολογικό, δεν έλειψαν οι πανηγυρισμοί για την εν λόγω επιτυχία, ενώ εκτενής αναφορά για τη φετινή επιτυχία έγινε στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Την άνοδο στη Β ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας εξασφάλισε και μαθηματικά η ομάδα μας σήμερα 5-3-2022, με τη νίκη της στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας, με σκορ 3-0..

Για ένα ακόμα παιχνίδι αγωνίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές (Νικόπουλος Πασχαλίδης) από τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας μας Κ-14 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Αλεξάνδρειας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον προπονητή της ομάδας Παπαδοπούλο Φώτη, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να παρουσιαστεί μία εικόνα σοβαρής και ανταγωνιστικής ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα, αναλαμβάνοντας την προετοιμασία του ανδρικού τμήματος και καταφέρνοντας να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο της ανόδου, στη Β ερασιτεχνική κατηγορία.

Επιπρόσθετα, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας, (ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές εξαίρετη χαρακτήρες και όλοι φίλοι μεταξύ τους μία μεγάλη παρέα) που κατάφεραν χάρη στην επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση, το ταλέντο και το χαρακτήρα τους, να πάρουν παλικαρίσια το εισιτήριο άνοδο κάτι που το αξίζουν πραγματικά.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και συνεργάστηκαν αρμονικά με αποτέλεσμα τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου.

Η επιτυχία αυτή είναι αφετηρία μεγαλύτερων συγκινήσεων και ακόμα σκληρότερης δουλειάς, για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις νέες απαιτήσεις έχουν πάντα δίπλα της στην τοπική κοινωνία συντελεστές και φιλάθλους.

Ευχόμαστε τούτη εδώ η άνοδος να αποτελέσει απαρχή για νέες επιτυχίες ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected