Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ποινές και χρηματικά πρόστιμα σε δύο ομάδες

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Ευάγγελο Τσιοπλή, πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Αστέρα, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών, ενώ τον απάλλαξε από την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ. 5 του Κ.Α.Π. Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών. Επέβαλε στον Γεώργιο Βλάχο, εκπρόσωπο του Κτηνοτροφικού Αστέρα, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών. Απειλεί σε βάρος του σωματείου χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Επέβαλε στον Παναγιώτη Μωϋσίδη, εκπρόσωπο της Ελασσόνας τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834€) και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος της Ελασσόνας χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667,00€) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Επέβαλε στο σωματείο Κωακός χρηματική ποινή 200 €.

Διέταξε τον επανορισμό του αγώνα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ΑΕ Καλαβρύτων-Λύκοι Αιγιαλείας, ο οποίος είχε αρχικά ορισθεί για τις 20-2-2022 και δεν πραγματοποιήθηκε.

Διέταξε τον επανορισμό του αγώνα Α’ Κατηγορίας Γυναικών Άρης-Ακαδημίες Καρδίτσας, ο οποίος είχε αρχικά ορισθεί για τις 27-2-2022 και δεν πραγματοποιήθηκε.

Διέταξε τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών Απειρωτάν-Κεραυνός Θεσπτρωτικού, ο οποίος είχε αρχικά ορισθεί για τις 27-2-2022, αλλά διακόπηκε στο 10ο λεπτό.

Διέταξε τον επανορισμό του αγώνα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών Καβάλα 86-Ανεγέννηση Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε αρχικά ορισθεί για τις 27-2-2022, αλλά διεκόπη στο 28ο λεπτό.

Επέβαλε στον Ηλία Αλεξανδρόπουλο την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Επέβαλε στον Μιχαήλ Φατσή την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Επέβαλε στον Ευάγγελο Γκαρελή την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Επέβαλε στον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Επέβαλε στον Νέστωρα Μητσιάκο την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Απάλλαξε τον Στέφανο Τσίφκα από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Απάλλαξε τον Μιλτιάδη Φωκίδη από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Απάλλαξε τον Φωστήρα από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected