Κατηγορίες
Super League 2

Στη 13η θέση ο Αστέρας Βλαχιώτη, 3-1 τον Παναθηναϊκό Β

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Βλαχιώτη, που μετά το τρίποντο στα χαρτιά κόντρα στη Ζάκυνθο, πήρε άλλους τρεις πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι “πράσινοι” πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3′, όταν από γέμισμα του Μαρτίνη από αριστερά και λάθος εκτίμηση του Λάντσε, ο Αλμπάνης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Τουρκοχωρίτης βγήκε απέναντι από τον Ιωαννίδη, έπεσε στο έδαφος από την μονομαχία τους αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 10ο λεπτό το σουτ του Αναστασόπουλου μέσα από την περιοχή κόντραρεε με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 25′ σουτ του Σοκολάροβ έξω από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ο Χριστογεώργος με τα πόδια.

Στρο 39′ σε μαρκάρισμα του Μαρτίνη στον Λεωνιδόπουλο ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και παράλληλα αποβολή του Νταμπίζα με απευθείας κόκκινη κάρτα στην ίδια φάση. Η ομάδα της Λακωνίας ισοφάρισε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Σοκολάροβ, στο 41ο λεπτό, παρότι ο Χριστογεώργος βρήκε την μπάλα.

Παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα το “τριφύλλι” προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να κλείσει τους χώρους και να ψάξει το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Στο 55ο λεπτό ο Μπούζας σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο 59’ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ιωαννίδη. Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο 64’ μετά από παράλληλη μπαλιά του Φλένσμποργκ για τον Μπούζα και προβολή του τελευταίου.

Ο Παναθηναϊκός Β θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, στο 71’ αλλά το σουτ του Ηλιάδη έξω από την αντίπαλη περιοχή κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 82′ ο Χριστογεώργος νίκησε τον Ουρτάδο από κοντά. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Καρβούνη από πλάγια θέση και αριστερά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, ήταν ο Αστέρας εκείνος που σκόραρε ξανά, όταν ο Ουρτάδο με συρτό πλασέ διαμόρφωσε το 3-1.

Συνθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος) : Ιωαννίδης, Ρόδης (46’ Αλνταΐρ), Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε (73’ Άλβαρεζ), Φουρλάνος, Σοκολάροβ (78’ Παπούλης), Αναστασόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Μπούζας (65’ Λουτσιάνο), Μπάτροβιτς (78’ Σιντορένκο), Φλένσμποργκ.

Παναθηναϊκός Β (Χαβιέρ Βάθκεθ) : Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (79’ Καραμπάς), Ρόμπι, Νταμπίζας, Μαρτίνης, Ηλιάδης (79’ Καρβούνης), Θεοχάρης, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Μαραθωνίτης (65’ Τσιριγώτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected