Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Στοίχημα βράδυ Κυριακής: Σημεία με γκολ

Με φαβορί έχουν να κάνουν οι προτάσεις μας σήμερα Κυριακή από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν μπορούν να συνοδευτούν επίσης και με γκολ. Αποφύγαμε τα προγνωστικά Superleague αλλά ας δούμε τις υπόλοιπες επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Τορίνο – Ίντερ (21.45)

Χωρίς σκορ έμεινε η Τορίνο στην εκτός έδρας αποστολή στην Μπολόνια και έτσι αρκέστηκε στο ισόπαλο 0-0. Πάντως το αρνητικό σερί χωρίς τρίποντο μεγάλωσε στις έξι αγωνιστικές, χάνοντας νωρίτερα και σε βατά φαινομενικά παιχνίδια. Πλέον δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να κυνηγά βαθμολογικά και αναμένεται να τερματίσει κάπου στα μέσα. Άκρως απαιτητικό βέβαια το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ.

Το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ για την Ίντερ έδωσε ελπίδες ανατροπής μέσα στο «Άνφιλντ», όμως η αποβολή του Αλέξις λίγο αργότερα δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι καλύτερο από το 1-0 κόντρα στην Λίβερπουλ. Πλέον αφοσιώνεται σε μεγάλο ποσοστό στο πρωτάθλημα, εκεί που κέρδισε με 5-0 την Σαλερνιτάνα, αλλά υπάρχει έντονος ανταγωνισμός τόσο με την Μίλαν, όσο και τη Νάπολι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Ίντερ σε αυτό το γήπεδο, αλλά έχει το κίνητρο για να πάρει το τρίποντο και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.72 από το Pamestoiximan.

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα (22.00)

Η ανοδική πορεία της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται στην Λα Λίγκα, με πιο πρόσφατο το διπλό στην έδρα της Έλτσε με 2-1. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Τσάβι, που έχει βάλει την… υπογραφή του στην βελτίωση των «μπλαουγκράνα» και την σταθεροποίησε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Φαβορί και σήμερα σαφώς απέναντι στην Οσασούνα, έχοντας την ευκαιρία για την διεύρυνση του σερί.

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Οσασούνα, αφού υποδέχθηκε την φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ και επιβλήθηκε με 1-0. Έτσι απάντησε σε ένα μικρό σερί δύο ηττών και ανέβασε εκ νέου το ηθικό της. Με απολογισμό 9-8-10, οι Βάσκοι είναι μια από τις πιο άνετες ομάδες της Λα Λίγκα και αυτό τους επιτρέπει να κάνουν αρκετές ζημιές στην σεζόν. Πάντως σήμερα έχουν ένα πραγματικά δύσκολο έργο απέναντι στην φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα τα δεδομένα υπέρ της Μπαρτσελόνα, που εκτός από τις νίκες της αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Πιθανός ο συνδυασμός 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.95 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected