Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Οι παραινέσεις Μπέου στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και το κάλεσμα για τη φιλοξενία της Εθνικής στο Πανθεσσαλικό (photos)

Για τη φιλοξενία της Εθνικής Ποδοσφαίρου στον Βόλο απηύθυνε κάλεσμα σε σύσκεψη προς τα σωματεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.

Ωωστόσο πέρα από αυτό το θέμα έκανε και επισημάνσεις για την ΕΠΣΘ και τις ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο δυναμικό της, με φόντο και τα πλέι οφ ανόδου που βρίσκονται σε εξέλιξη, ζητώντας να μην τον εμπλέκουν σε κανένα σενάριο, αναφέροντας μάλιστα τις παραινέσεις του προς τη διοίκηση από τη στιγμή που αυτή είχε εκλεγεί!

Η ομιλία Μπέου διήρκησε περίπου μισή ώρα και εκπρόσωποι από τα περισσότερα σωματεία της ΕΠΣΘ βρέθηκαν στην αίθουσα, με τα στελέχη της ΕΠΣΘ να κάνουν την αρχή στις ομιλίες. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος, αναφερόμενος στη φιλοξενία της Εθνικής, σημείωσε ότι η πόλη του Βόλου και ο Νομός Μαγνησίας έχουν δείξει την ετοιμότητά τους για φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, επισημαίνοντας τη βεβαιότητα ότι το Πανθεσσαλικό στα παιχνίδια της Εθνικής θα είναι γεμάτο.

Για τη φιλοξενία της Εθνικής λοιπόν, ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε το κάθε σωματείο: «Ν’ αναλάβει τις ευθύνες αν πραγματικά αγαπάει αυτό που υπηρετεί. Δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου η έλευση της Εθνικής στον Βόλο. Πώς θα το παρουσιάσουμε, πώς θα το στηρίξουμε και πώς θα το μεθοδεύσουμε είναι υπόθεση όλων μας». έκανε γνωστό ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η έλευση εθνικών ομάδων με τσάρτερ στην Αγχίαλο, ενώ τρεις χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια και 3 χιλιάδες από τον Δήμο Βόλου θα διατεθούν για εισιτήρια που θα δοθούν σε παιδιά των ακαδημιών. Για ν’ αναφερθεί στην αρνητική εικόνα που προέκυψε όπως υποστήριξε για τον Βόλο, από τον τελικό κυπέλλου του 2017 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ αι ΑΕΚ.

«Εγώ σε προσωπικό επίπεδο το είχα κάνει με τον Ολυμπιακό Βόλου, το γέμισα μόνος μου (σ.σ. το Πανθεσσαλικό), δεν περίμενα να φωνάξω εσάς. Τώρα δεν είναι Ολυμπιακός Βόλου, ούτε Βόλος. Είναι Εθνική Ελλάδας, είναι η ΕΠΣ, είναι ο νομός, είναι υπόθεση όλων μας. Να στείλουμε ένα μήνυμα γιατί υπάρχει ένα κακό προηγούμενο από άλλες διοργανώσεις που έφερα πάλι εγώ εδώ, με παράδειγμα τον τελικό του κυπέλλου» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Με τα επεισόδια αυτά βγάλαμε μία αρνητική εικόνα προς τα έξω. Ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε ότι ο Βόλος είναι φιλόξενος, ότι το Πανθεσσαλικό μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους διεθνείς αγώνες και δεν έχει πρόβλημα και ότι η πόρτα του Βόλου και του Σταδίου είναι ανοιχτή και για άλλες διοργανώσεις».

η συνέχεια στο magnesianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected