Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Επιστροφή στις νίκες με “καρέ” για τη Μπάγερν (vid)

Καταιγιστική Μπάγερν σκόρπισε με 4-0 την Ουνιόν στην «Allianz Arena» και μεγάλωσε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους επτά βαθμούς, αλλά με ματς παραπάνω. Δύο γκολ από τον ασταμάτητο Λεβαντόφσκι που έφτασε για πέμπτη σεζόν τα 30+ γκολ στην Bundesliga ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Μόλις στο 16′ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ όταν ο Κομάν έπιασε ένα τρομερό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Νιανζού έκανε και το 2-0 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι με το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια έπιασε δουλειά ο Λεβαντόφσκι που έκανε με πέναλτι το 3-0 στο 45′ και δύο λεπτά από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρος πέτυχε και το 4-0 από κοντά, σε φάση που οι Βαυαροί έκρυψαν την μπάλα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν ένα γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν) : Νόιερ, Στάνισιτς, Νιαντζού, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Κίμιχ (75′ Τολισό), Μουσιάλα (61′ Ζάμπιτσερ), Κομάν (68′ Γκνάμπρι), Μίλερ (75′ Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ (75′ Ρόκα), Λεβαντόφσκι

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ) : Λούτε, Γιάκελ, Κνόχε, Μπαουμγκάρτλ, Κεντίρα, Ριέρσον, Μπέκερ (73′ Μίτσελ), Μόουβαλντ (62′ Σέφερ), Οτζίπκα, Χαραγκούτσι (84′ Ούτζα), Αβονίγι (62′ Φογκλζάμερ)

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής  

Παρασκευή 18/3

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ  διεκόπη στο 61 (0-2)

Σάββατο 19/3

Μάιντς – Αρμίνια Μπίλεφελντ  4-0
Χέρτα Βερολίνου – Χοφενχάιμ  3-0
Γκρόιτερ Φιρτ – Φράιμπουργκ  0-0
Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ  3-2
Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου  4-0

Κυριακή 20/3

Λειψία – Άιντραχτ Φραγκφούρτης (16.30)
Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (18.30)
Κολωνία – Ντόρτμουντ (20.30)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected