Κατηγορίες
Διάφορα

Γεμάτη ποδόσφαιρο η Κυριακή στο “Barok” Coffee-Bar!

Το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι έχουν βρει το ιδανικό στέκι για τις Κυριακές τους!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 2η αγωνιστική των play offs στη μάχη της διεκδίκησης της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. ΑΕΚ, Άρης και Παναθηναϊκός είναι οι τρεις ομάδες που στοχεύουν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο και η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη καθώς την ώρα που η ΑΕΚ θα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Άρης θα κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ στο ματς που ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα.

Η αρχή, λοιπόν, γίνεται στους Ζωσιμάδες στις 15:30 με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Ηπείρου που είναι στην 6η θέση ηττήθηκε δύσκολα στο τέλος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα, με τους ερυθρόλευκους να πηγαίνουν στην πόλη των Ιωαννίνων θέλοντας να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση του τίτλου, έχοντας διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας 12 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ χάρη στη νίκη με 2-1 επί του Άρη.

Στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς για την 3η θέση, με τους «κίτρινους» αυτή τη στιγμή με 45 βαθμούς στην 4η θέση, δύο πίσω από την ΑΕΚ, και τους «πράσινους» στην 5η θέση με 43 πόντους. Ο Άρης ηττήθηκε δύσκολα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται ισόπαλος με την ΑΕΚ μετά από κακή εμφάνιση.

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή έχει ελαφριά το πάνω χέρι για την 3η θέση υποδέχεται τον δεύτερο ΠΑΟΚ που πάει στην Αθήνα με ενισχυμένη ψυχολογία μετά και τη μεγάλη πρόκριση επί της Γάνδης στα προημιτελικά του Conference League. Η Ένωση από τη μεριά της θέλει μόνο τη νίκη φυσικά για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που θα υπάρξουν στο Άρης – Παναθηναϊκός στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο, όμως θα πρέπει να σπάσει και την κακή προϊστορία που έχει στα ματς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει να νικήσει στο ΟΑΚΑ εδώ και σχεδόν 4,5 χρόνια!

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (15.30)
Άρης – Παναθηναϊκός (19.00)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected