Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Γ Εθνική / Τοπικά

Γι αυτό γουστάρουμε ελληνικό ποδόσφαιρο : O Ευαγόρας Ρόδου καταγγέλλει πως ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του αφού του έδειξαν τη φάση στο… κινητό! (vid)

Απίστευτη καταγγελία από τον πρόεδρο του Ευαγόρα Ρόδου, Νίκο Φιλίππου.

Με video που ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει πως ο διαιτητής του αγώνα με τον ΟΦ Ιστρίου άλλαξε την απόφαση του στο 90′ δείχνοντας τελικά γκολ και όχι άουτ για να γίνει έτσι το 1–1 μετά από χρήση… κινητού τηλεφώνου! Δείτε τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου:

“Φτάσαμε στα όρια μας, ανεβάζουμε αυτό τό βίντεο γιατί δεν πάει πλέον μέχρι εδώ τα είδαμε όλα, έγινε κάτι το απίστευτο σήμερα κάτι το ανεξήγητο, τοποθέτηση και VAR σέ γήπεδο τοπικού πρωταθλήματος. Βέβαια δεν έχουμε κάτι με την αντίπαλη ομάδα ίσα ίσα που τα παιδιά πάλεψαν μέχρι τέλους για να πάρουν κάτι θετικό, τα έχουμε όμως με τούς ανίκανους διαιτητές…

Τέλος καταδικάζουμε σαν Ευαγόρας τα οποία έκτροπα έγιναν μετά το παιχνίδι από ποδοσφαιριστή τής ομάδας μας..

Επίσης αν όντως τα δίχτυα ήταν τρύπια πώς άρχισε ό αγώνας; Πάμε για δεύτερη σοβαρή παράβαση έπρεπε να ελεγχθούν πριν αλλά και στο ημίχρονο. Και από την στιγμή που τελικά είναι τρύπια γιατί συνεχίστηκε ό αγώνας μετά την ισοφάριση;

Ανίκανοι και επικίνδυνοι, σταματήστε αμέσως αυτό πού κάνετε γιατί δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε θύματα.. Θα μας κλείσετε τα σπίτια μας κρατάτε μία σφυρίχτρα και νομίζετε ότι είστε κάποιοι….

Σάς παραθέτουμε το βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή συμβουλεύονται το βίντεο για να αλλάξουν την απόφαση τους, πράγμα πού απαγορεύεται ρητά, εδώ θα σταθώ ότι ό διαιτητής όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε μου απάντησε ότι κάνω λάθος και ότι δεν έχει κοιτάξει κανένα βίντεο, τα συμπέρασμα δικά σας”

δείτε το βίντεο του XXSPORTS

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected