Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ππρώτη προπόνηση της Εθνικής U21 ενόψει Λιχτενστάιν και Πορτογαλίας

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε η Εθνική Ελπίδων την προετοιμασία της για τους κρίσιμους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στο “Θ. Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης στις 25 και στις 29 Μαρτίου, αντίστοιχα. Εκτός ομάδας ο τραυματίας Λώλης, κλήθηκε ο Ιωαννίδης.

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των αγώνων με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία, εκτός του Λευτέρη Λύρατζη που κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, δεν έλαβε μέρος και ο Αλέξανδρος Λώλης που τέθηκε εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού. Επίσης ο Φώτης Ιωαννίδης θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις προσεχείς μέρες.

Ο Γιώργος Σίμος κάλεσε στην U21 τον Γιώργο Μαρίνο.

“Θέλουμε τους έξι βαθμούς”

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης και ο Γιώργος Κανελλόπουλος μίλησαν στο epo.gr για τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης δήλωσε για τους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία:

Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια για την πορεία μας στον όμιλο. Φυσικά θέλουμε και τις δύο νίκες. Πρέπει να κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια, ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Πάμε για δυο δυνατά ματς, τόσο με το Λιχτενστάιν όσο και με την Πορτογαλία, που είναι πρώτη στον όμιλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθουμε. Θέλουμε τους 6 βαθμούς για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Και η άποψη του Γιώργο Κανελλόπουλου του Αστέρα Τρίπολης για τα δύο ματς που θα γίνουν στην έδρα της ομάδας του:

Έχουμε μπροστά μας δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για τη συνέχεια και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και τα δύο με την ίδια σοβαρότητα. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και οφείλουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Τα δύο αυτά παιχνίδια πιθανότατα θα κρίνουν τη θέση μας στον όμιλο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected