Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο sportsup.gr : «Αυτή ήταν η εικόνα του γηπέδου στις 13.00, τίτλοι και παραμονές κρίνονται στο γήπεδο» (photo)

Μετά την καταγγελία μέσω των social media από την πλευρά του Άχθου Αρούρη (ΕΔΩ), ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Τάσος Μωυσίδης θέλησε μέσω του sportsup.gr να παραθέσει την άποψη του για την αναβολή του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play out.

Αναλυτικά :

/Το γήπεδο μας στις 13.00 ήταν γεμάτο μισολιωμένο χιόνι. Είχε -3 βαθμούς και το έδαφος ήταν παγωμένο, σαν ξυράφι.

Πρώτον θεώρησα ότι το καλύτερο για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι πρώτα πρώτα η σωματική ακεραιότητα τους. (Με ανάλογες θερμοκρασίες και χωρίς χιονισμένο το γήπεδο κοντέψαμε να θρηνήσουμε ποδοσφαιριστή). Δεύτερον πιστεύω ότι δεν μπορούσε να γίνει αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, ούτε θα αναλάμβανε κάνεις την ευθύνη, κάνοντας όλα τα έξοδα που προβλέπονται. Τρίτον, καλώς κατά την άποψη μου δεν έγινε το παιχνίδι, και η Ένωση έπραξε το σωστό. Θυμίζω πως σε παλιότερες εποχές πηγαίναμε με ένα γόνατο χιόνι και ψάχναμε καφενεία να συντάξουμε το φύλλο αγώνα).

Δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα, δεν μπήκαμε ποτέ ούτε θα μπούμε σε περίεργες καταστάσεις. Αν είναι να σωθούμε θα σωθούμε μέσα στο γήπεδο!»

 

*Η φωτ, εστάλη από τον πρόεδρο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

error: Protected