Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΟΣ : Ματς της Γ ΕΠΣ Χανίων έληξε 14-14 και ο Τσαγκαράκης έβαλε…13!

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Γ’ κατηγορίας Χανίων πέρασε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, μετά τα 13 γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Μάλεμε.

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης μετά τα 13 (!) γκολ που πέτυχε στο ματς του Γαλατά με τον Ατρόμητο Μάλεμε, έφτασε τα 26 συνολικά και πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, προσπερνώντας έτσι τους Μπούχλη, Γκέκα και Μανουσάκη.

«Έχασα κι άλλες ευκαιρίες!», λέει στο SDNA ο… ΑΕΚτζής βετεράνος στράικερ!

Ok, μιλάμε για Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία. Για ματς στα οποία παίζουν συνήθως από παιδιά 15 ετών που κάνουν μόλις τα πρώτα τους βήματα, μέχρι βετεράνοι του αθλήματος, οι οποίοι το… έχουν ακόμα και το πάθος τους για ποδόσφαιρο παραμένει άσβεστο.

Αλήθεια όμως, ακόμα και σε ένα… 5Χ5 ή ένα 8Χ8 ή ακόμη και σε ένα αγώνα εργασιακού πρωταθλήματος, πόσες φορές έληξε κάποιο παιχνίδι με 14-14; Πόσες φορές βρέθηκε κάποιος παίκτης που να έβαλε 13 γκολ; Κι αυτός ο παίκτης μάλιστα να βαδίζει στα 47 του χρόνια!

Όλα αυτά τα απίστευτα συνέβησαν σε αγώνα της ΕΠΣ Χανίων την αγωνιστική που πέρασε, για την Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία. Πρωταγωνίστριες οι ομάδες του Γαλατά με τον Ατρόμητο Μάλεμε. Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, αφού οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και δεν κυνηγούν κάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση, αλλά φυσικά υποβιβασμός δεν υπάρχει.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο μεν Γαλατάς κατέβηκε μεν με 11 παίκτες, αλλά έχοντας στο τέρμα παίκτη που δεν ήταν η φυσική του θέση, ενώ η ομάδα του Μάλεμε μάζεψε μόλις δέκα. Όλα αυτά βέβαια μικρή σημασία έχουν, αφού η αναμέτρηση εξελίχθηκε στην… χαρά του γκολ, με τις άμυνες προφανώς να είναι απούσες, αφού φτάσαμε στον αριθμό ρεκόρ των 28 τερμάτων!

Όπως ρεκόρ αποτελούν φυσικά και τα 13 γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Τσαγκαράκης του Γαλατά! Ο πολύπειρος επιθετικός, 47 ετών παρακαλώ (!), ο οποίος σημείωσε σε ένα παιχνίδι όσα τέρματα έβαλε και στα 17 προηγούμενα ματς της σεζόν, φτάνοντας αισίως τα 26.

«Η αλήθεια είναι πως έχασα και κάποιες ευκαιρίες. Θα μπορούσα να είχα βάλει περισσότερα. Αλλά εντάξει, ήταν ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς όπως καταλαβαίνει κανείς», ανέφερε στο SDNA ο βετεράνος επιθετικός.

Ο Τσαγκαράκης εκτελεί το τελευταίο διάστημα και χρέη προπονητή στην ομάδα του, καθώς ο τέως τεχνικός του Γαλατά αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο ίδιος πάντως θυμάται πως και παλαιότερα είχε πετύχει μία επίσης πολύ εντυπωσιακή επίδοση.

«Παίζω μπάλα από το 1988! Το 2012-13 είχα βάλει 9 γκολ σε ένα παιχνίδι όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ Χανίων, πάλι στη Γ’ κατηγορία, σε αγώνα με τον Τάλω που έληξε 12-1! Στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα και είχα φτάσει τα 39 γκολ».

Αναφορικά με το αν σκοπεύει να συνεχίσει να… ταλαιπωρεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες, λέει πως η φετινή θα είναι η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. «Έφτασε το πλήρωμα για να αποχωρήσω, θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική, έχω το δίπλωμα Πιθανότατα να βρίσκομαι στον πάγκο του Γαλατά τη νέα σεζόν. Είναι καιρός να βγουν νέα παιδιά μπροστά».

Όσο για την ομάδα που υποστηρίζει; «Είμαι ΑΕΚ. Εντάξει, φέτος δεν πάνε καλά τα πράγματα. Έγιναν πολλές λανθασμένες επιλογές από τον Μελισσανίδη. Τον ευχαριστούμε φυσικά για το γήπεδο, περιμένω να έρθει το καλοκαίρι για να αγοράσω διαρκείας, αλλά έκανε πολλά λάθη. Η ομάδα ήθελε προπονητή σαν τον Χιμένεθ, να έχει παίκτες που θα αγωνίζονται μέχρι το 95′, να παίζουν με πάθος, να είναι οικογένεια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected