Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Τεράστια επιτυχία για τη Veria Ladies, ανέβηκε κατηγορία στην πρώτη της χρονιά!

Σπουδαία επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα της Ημαθίας, που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β Εθνική στην πρώτη της χρονιά στις εθνικές κατηγορίες!

Η ομάδα με πρόεδρο τον Αγάπιο Αναστασιάδη, συνεργάτη του sportsup,gr και ιδιοκτήτη της εταιρίας “La Cucina” επικράτησε με 2-0 του Απειρωτάν Ανατολής και κατέκτησε μαθηματικά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μυλωνά ήταν αποφασισμένες να “καθαρίσουν” την υπόθεση άνοδος και τα κατάφεραν από σήμερα, χάρη στα γκολ της Μουρατίδου (34′) και Μπουντάνι στο 74′, στην πρώτη της επαφή με τη μπάλα.

Απομένουν δύο ακόμη ματς, το εξ αναβολής με τον ΠΑΟ Κοίλων στην Κοζάνη (δεν έχει οριστεί ακόμη) και της τελευταίας αγωνιστικής, την Κυριακή 10/4 εκτός έδρας με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Συνθέσεις

Veria Ladies (Γιώργος Μυλωνάς): Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Σταφυλίδου Π., Κανδύλα, Σεϊτανίδου (88′ Λιλιοπούλου), Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλίδου Γ., Βασιλείου (46′ Μίλη / 73′ λ.τ. Μπουντάνι).

Απειρωτάν Ανατολής (Ηλίας Αντώνογλου): Καλαμπακιώτη, Πριλίγκου, Σπηλιά Αν., Τσαρή, Μητρογιώργου, Σπηλιά Αντ., Φώτη, Μπολιεράκη, Ντότη, Μπούρη, Καϊτατζή. Αγωνίστηκαν και οι Καρλέτσα, Μαργιόλα, Τσαπραλή.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής :

Κέρκυρα – Κεραυνός Θεσπρωτικού  3-2
Veria Ladies – Απειρωτάν Ανατολής  2-0
Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κοίλων Κοζάνης  4-0

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Veria Ladies 8 7 0 1 33 11 22 21
2 Απειρωτάν Ανατολής 9 5 2 2 27 16 11 17
3 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9 5 0 4 22 19 3 15
4 Κέρκυρα 9 3 1 5 21 21 0 10
5 Κεραυνός Θεσπρωτ. 9 2 2 5 13 19 -6 8
6 Κοίλων Κοζάνης 8 1 1 6 11 41 -30 4

Χαρακτηριστικό είναι το ποστάρισμα του Υπευθύνου Τύπου και αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλο, με το οποίο γίνεται μια αναδρομή από την ίδρυση της ομάδας.

Αναλυτικά :

“Τι να πει κανείς γι αυτή την ομάδα, που φτιάχτηκε σε μια μέρα και και πέτυχε πολλά σε έναν χρόνο!

Και φυσικά δεν είναι υπερβολή το παραπάνω, γιατί για μας που ζήσαμε από κοντά τις προσπάθειες του προέδρου και ιδρυτή, Αγάπιου Αναστασιάδη, γνωρίζουμε πως ήταν μια ιδέα που έπεσε σε ένα τραπέζι και φυσικά υλοποιήθηκε σε χρόνο dt.

Γιατί έτσι είναι ο Αγάπιος. Έτσι είναι οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν.

Τώρα απλά δρέπει τις δάφνες…

Σε όλο αυτό βεβαίως είχε και συμπαίκτες. Τους συνεργάτες του αλλά και δύο φερέλπιδες προπονητές, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Τον Γιώργο Μυλωνά τώρα και τον Θανάση Γιαγλή στην αρχή. Ο ένας δημιούργησε κι ο άλλος τελειοποίησε.

Θα μου πείτε τώρα : “Σιγά ρε μεγάλε το τέλειο”. Έχετε δίκιο. Δεν είναι ακόμη τέλειο. Στα μάτια και στις καρδιές μας όμως είναι. Και θα γίνει τελειότερο!

Άφησα στο τέλος τα κορίτσια. Γιατί γι αυτά, θέλω να γράψω έναν τόμο, αλλά δεν φτάνει ο χώρος. Ο Ζούκερμπεργκ θα μου κάνει ban. Και δεν το θέλουμε αυτό, τον χρειαζόμαστε! Για τα επόμενα…

Τα κορίτσια λοιπόν έγιναν γυναίκες. Και μάλιστα πολύ γρήγορα. Στην αρχή όλα ήταν δύσκολα. Ε και; Η αγάπη και η θέληση έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Και το πείσμα. Ρε αδελφέ, τι πείσμα ήταν αυτό! Έσπαγε κόκαλα.

Και τελικά τα “έσπασε”. Των φιλάθλων, που αναγκάστηκαν όλη τη χρονιά να πεταχτούν από την καρέκλα για να πανηγυρίσουν τα γκολ της ομαδάρας.

Μπράβο κοπελάρες, είστε άξιες συγχαρητηρίων. Αγαπήσατε την ομάδα και σας αγάπησε κι αυτή. Μαζί και εμείς. Σας λατρέψαμε.

Έχουμε δύο ακόμη “παραστάσεις” πριν το τέλος της σεζόν και μετά ξεκινά ο σχεδιασμός για την επόμενη. Γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε.

Τώρα όμως πανηγυρίζουμε, θα το χαρούμε με την ψυχή μας!

Με τιμή
Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Υπεύθυνος Τύπου ”

*πηγή φωτ. emvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected