Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αποκλεισμός της Εθνικής μας από την Elite Round

Η Ολλανδία έβαλε δύσκολα στην Εθνική Παίδων U17 και την άφησε στο 0-0, ενώ η ίδια πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, της Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της U17.

Η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε, καθώς τερμάτισε τρίτη στον όμιλο της με 3 βαθμούς, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Ουγγαρία επικράτησε με 3-1 της Σλοβακίας και πήρε την δεύτερη θέση.

Οι Ολλανδοί μας περιόρισαν αρκετά και δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας να κάνουν το παιχνίδι τους. Από την άλλη η άμυνα της “Γαλανόλευκης” κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ελληνικής ομάδας είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Μάλιστα στο 92ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Δρόσο, που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Συνθέσεις

Ελλάδα (Βασίλης Γεωργόπουλος) : Αγγελίδης, Φίλων, Γκούμας (87′ Μαυρόπουλος), Λιατίφης (54′ Αμπαρτζίδης), Κωττάς, Αδάμ, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Κοσίδης (54′ Δρόσος), Γκιτέρσος, Τζίμας (69′ Καλοσκάμης)

Ολλανδία (Μίσα Βίζερ) : Κιούιστεν, Μπράινμπουργκ, Ρόβερς (74′ Χένρι), Χιούισεν, Μπλόκζιλ, Κλάιν, Ντεν Χόιφελ, Μπανζουζί, Μπαμπαντί (81′ Ράικορφ), Σλόρι, Φαν Ντούινεν

Η βαθμολογία

1. Ολλανδία 5
2. Ουγγαρία 4
3. Ελλάδα 3
4. Σλοβακία 2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected