Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Σπουδαία Νάπολι στο Μπέργκαμο, ζόρικα τα πράγματα για την Κάλιαρι του Λυκογιάννη (vid)

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η Νάπολι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 3-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μπορεί να είχε αρκετούς «πονοκεφάλους», καθώς το απουσιολόγιο του ήταν γεμάτο και μάλιστα εκτός ήταν και ο «εκτελεστής» Βίκτορ Οσιμέν, όμως η ομάδα του πέρασε με 3-1 από το Μπέργκαμο.

Ο Λορένζο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 14ο λεπτό, ενώ 8 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πολιτάνο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο 58′ οι Μπεργκαμάσκι μείωσαν με τον Ντε Ρουν, αλλά ο Ελμάς τελείωσε το ματς στο 81′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Πλέον οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην κορυφή στην ισοβαθμία με την Μίλαν, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο και περιμένουν τι θα γίνει στο αυριανό ματς των «ροσονέρι» με την Μπολόνια, αλλά και στο αποψινό ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Ουντινέζε έφτασε τα πέντε γκολ κόντρα στην Κάλιαρι του Λυκογιάννη και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνθέσεις

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι) : Μούσο, Παλομίνο, Ντζιμσίτι (63’ Μέλε), Χάτεμπουρ (46’ Μπογκά), Σκαλβίνι, Τζαπακόστα, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (83′ Πάσαλιτς), Κοουπμάινερς, Μουριέλ (83′ Σισέ), Μαλινόβσκι (46’ Μίραντσουκ)

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι) : Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Ζέσους, Κουλιμπαλί, Τζανόλι, Ανγκισά, Λομπότκα, Πολιτάνο (59’ Ελμάς), Ζιελίνσκι (69’ Λοσάνο), Ινσίνιε (69’ Ρουίθ), Μέρτενς (88’ Μαλκουί)

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/4

Σπέτσια – Βενέτσια  1-0
Λάτσιο – Σασουόλο  2-1
Σαλερνιτάνα – Τορίνο (21.45)

Κυριακή 3/4

Φιορεντίνα – Έμπολι  1-0
Αταλάντα – Νάπολι  1-3
Ουντινέζε – Κάλιαρι  5-1
Σαμπντόρια – Ρόμα (19.00)
Γιουβέντους – Ίντερ (21.45)

Δευτέρα 4/4

Βερόνα – Τζένοα (19.30)
Μίλαν – Μπολόνια (21.45)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected