Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Κολλημένος : “Στην Ευρυτανία έχουμε μείνει λίγοι αλλά νοοτροπίες και συμπεριφορές παραγόντων παραμένουν ίδιες”

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, με τη συμμετοχή έξι ομάδων και πρωταθλητή τον Αίολο Καρπενησίου.

Ο επικεφαλής της ΑΕ Καρπενησίου και συνεργάτης του sportsup.gr, Δημήτρης Κολλημένος δήλωσε ύστερα και από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του τα ακόλουθα:

«Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για εμάς. Η ομάδα της ΑΕΚ έκανε τεράστια προσπάθεια, κατάφερε και συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια αξιοπρεπώς. Κάναμε βήματα προόδου και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας που στήριξαν την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Οι αντιξοότητές του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου είναι γνωστές, για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και στην ΕΠΣ Ευρυτανίας. Αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Ακαδημίας, μια εξαιρετική ομάδα με πολλά νέα παιδιά και δυο πολύ καλούς προπονητές. Τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να τονίσω ότι στην Ευρυτανία έχουμε μείνει λίγοι και νοοτροπίες και συμπεριφορές παραγόντων να κρεμάνε τα δελτία και να μην επιτρέπουν στα παιδιά να αγωνιστούν στην ομάδα που επιθυμούν, αντιστοιχούν σε παράγοντες δεκαετίας του ’60. Εύχομαι να αλλάξουν αυτά τα μυαλά, διότι πάνε το ποδόσφαιρο πολλά, πολλά χρόνια πίσω.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected