Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΣΟΚ στην Κομοτηνή, «έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Καραολάνης

Θρήνος στην Κομοτηνή και στην οικογένεια του Πανθρακικού αφού έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή ο Τάσος Καραολάνης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός, ο πιο βασικός ίσως συντελεστής της ονειρικής πορείας της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα στην Super League.

Ο Τάσος Καραολάνης αν και τριπλά εμβολιασμένος, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports.gr, τις τελευταίες ημέρες είχε διασωληνωθεί δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή, καθώς αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα.

Έζησε την μεγάλη πορεία του Πανθρακικού από το τοπικό στην Δ’ και την Γ’ Εθνική, οπότε και ανέλαβε επίσημα, την χρηματοδότησε και ήταν ο μεγαλομέτοχος τα χρόνια της Super League αλλά μέχρι και την πικρή στιγμή της πτώχευσης και της επιστροφής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Από το 2017 ουσιαστικά είχε υποχωρήσει με τον ίδιο να κουβαλά σε προσωπικό επίπεδο τα χρέη της εποχής της ΠΑΕ Πανθρακικός, αλλά βοηθούσε διακριτικά με τον τρόπο του τον Ερασιτέχνη Πανθρακικό και χάρη σ’ αυτόν κατάφερνε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο «Κικίδιο».

Δυστυχώς ο Τάσος Καραολάνης στις 11.00 το πρωί υπέκυψε στο μοιραίο, λίγες ώρες αφότου ο Πανθρακικός κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης ελπίζοντας σε επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα.

error: Protected