Κατηγορίες
BET

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ by koubanezos.gr : Οι μεν για την σωτηρία, οι δε για την Ευρώπη

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σημερινό bet of the day και δεν θα μπορούσε να ξεκινάει καλύτερα η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Είναι στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού η Έβερτον, με δύο αγώνες λιγότερους, όμως βρίσκεται για τα καλά στην μάχη της παραμονής. Έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις και φαίνεται πως ζορίζεται τόσο αμυντικά, όσο και στο σκοράρισμα. Εντός έδρας παίρνει αποτελέσματα, ενώ δείχνει να έχει και καλή αμυντική παρουσία. Γενικότερα η επίθεση της είναι που τις στερεί βαθμούς, καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο. Πάντως εντός έδρας έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις, κόντρα στους μεγάλους. Εκτιμώ πως στην σημερινή αναμέτρηση πηγαίνει για δύο αποτελέσματαΕκτός οι Μίνα, Ντέιβις, Πάτερσον, Τάουνσεντ, Α. Γκόμες και Βαν Ντε Μπεεκ. Επιστρέφει ο Κίν και ο Άλαν.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Η Γιουνάιντετ ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Γουέστ Χαμ, όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. Όχι μόνο θέλει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά έχει και κρυφές ελπίδες για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λίγκ. Τώρα που αποκλείστηκε από την Ευρώπη, αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα την χαρακτήριζα φορμαρισμένη, όμως μπορώ να πω πως κόντρα στις μικρομεσαίες ομάδες παίρνει αποτελέσματα. Ειδικότερα εκτός έδρας, καταφέρνει όταν δεν κερδίζει, να μην χάνει. Έτσι, εκτός, έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις. Σταθερά εκτός οι Καβάνι και Γκρίνγουντ. Πιθανότατα επιστρέφει ο Ρονάλντο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected