Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία : Απίστευτο γκολ στο 90+1′ με βολέ τερματοφύλακα (vid)

Όταν η θεά τύχη έχει αποφασίσει να σου χαμογελάσει και την ίδια ώρα να παίξει το πιο σκληρό παιχνίδι στην αντίπαλο σου τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Όπως το σκηνικό που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) στην αναμέτρηση της Μόντενα με την Ιμολέζε, με την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Serie C (τρίτη κατηγορία Ιταλίας) να ρίχνει στο καναβάτσο την αντίπαλό της, Ιμολέζε, με γκολ στο 91ο λεπτό με τον πλέον απρόβλεπτο σκόρερ.

Αυτός ήταν ο τερματοφύλακάς της, Ρικάρντο Γκάνιο, που δοκίμασε ένα δυνατό βολέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων επιδιώκοντας να μεταφέρει τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή, με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά να διαγράφει όμως μία ασύλληπτη πορεία μέχρι να καταλήξει στο βάθος της αντίπαλης εστίας και το “Stadio Braglia” να παίρνει φωτιά από τους ουρανομήκεις πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών των γηπεδούχου ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το τρίποντο η Μόντενα έφτασε τους 84 πόντους με +40 διαφορά τερμάτων, τέσσερις περισσότερους από την 2η Ρετζιάνα που έχει +43 διαφορά τερμάτων, την ώρα που η αντίπαλός της Ιμολέζε είναι στην 19η και προτελευταία θέση με -15 διαφορά τερμάτων.

το βίντεο δημοσίευσε το sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected