Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : “Κλείδωσαν” και οι τελευταίες θέσεις ανόδου στην Α Ερασιτεχνική

Μία αγωνιστική πριν το τέλος των play off της Β Ερασιτεχνικής, δύο ακόμη ομάδες εξασφάλισαν τη θέση τους στην ανώτερη κατηγορία της νέας περιόδου στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, σειρά πήραν σήμερα η Δόξα Βρυσακίου από τον 1ο όμιλο και ο ΠΑΣ Λευκαδίων αντίστοιχα από τον δεύτερο. Οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν εκτός έδρας της ΑΕ Καψόχωρας και αύξησαν τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι “κυανόλευκοι” νίκησαν 2-0 τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και εξασφάλισαν μαθηματικά την άνοδο τους.

Θυμίζουμε πως στις 7 Μαΐου θα ριχτεί στη μάχη της ανόδου στη Γ Εθνική ο πρωταθλητής της Α Ερασιτεχνικής, Αστέρας Τριποτάμου, ο οποίος θα συμμετέχει σε όμιλο 7 ομάδων, από τις οποίες θα ανέλθουν κατηγορία οι τρεις πρώτες.

Η άλλη εκκρεμότητα για τη νέα σεζόν στην Α Ερασιτεχνική είναι το αν ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων υποβιβαστεί οριστικά από τη Γ Εθνική, καθώς ο Μακεδονικός (που έχασε πρωτοδίκως την ένσταση για το ματς με την ΑΕ Λευκίμμης) προχώρησε σε έφεση, που αν την κερδίσει θα κρατήσει τους “πράσινους” της Ημαθίας στις εθνικές κατηγορίες.

Έτσι ο “χάρτης της Α Ερασιτεχνικής της σεζόν 2022/2023 είναι :

1. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων*
2. Αστέρας Τριποτάμου**
3. Νίκη Αγκαθιάς
4. ΦΑΣ Νάουσα
5. Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας
6. Φίλιππος Μελίκης
7. ΓΑΣ Κοπανού
8. Μακροχώρι
9. ΓΑΣ Ροδοχωρίου
10. ΠΑΟ Κουλούρας
11. ΑΕ Αλεξάνδρειας
12. Απόλλων Αγίου Γεωργίου
13. Δόξα Βρυσακίου
14. ΠΑΣ Λευκαδίων

*Εκκρεμεί η έφεση του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόφασης για την ΑΕ Λευκίμμης
**Θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected