Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο Αργοστόλι με την Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ Μαύρης και Καραϊωσήφ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” από το Σάββατο 16 Απριλίου ως τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες.

Στο προπονητικό καμπ θα πάρουν μέρος συνολικά οκτώ αθλητές με αναπηρία συνοδευόμενοι από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια, Ελευθερία Νταουντάκη και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας και του “Εν Σώματι Υγιεί” Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, με τη συνεργασία και τη βοήθεια του πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή και νυν προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς, Πολυχρόνη Πολίτση.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο (προπόνηση τεχνικής-τακτικής), όσο και στο ανοιχτό γήπεδο Στίβου (προπονήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης). Στις προπονήσεις θα συμμετέχουν και αθλητές της τοπικής ομάδας ΑΣΕΑ Κεφαλονιά ως sparing parteners.

Μαζί με τον Καραϊωσήφ, στο Αργοστόλι βρίσκεται και ο διεθνής αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” και μέλος του Εθνικού Σχεδιασμού για την Επιτραπέζια Αντίσφαίριση, Ελευθέριος Μαύρης, ο οποίος στο εγγύς μέλλον πρόκειται να συμμετέχει σε τρία Διεθνή Τουρνουά, με στόχο την είσοδό του στην παγκόσμια κατάταξη και την εδραίωσή του στην Εθνική μας Ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected