Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο πρώτος ημιτελικός του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Από τη Λεωφόρο αρχίζουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Λαμία. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί και θέλουν να το δείξουν, με τους «κυανόλευκους» να είναι έτοιμοι να παλέψουν για την μεγάλη έκπληξη.

To αποψινό (19.00) ματς προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης (Μερκουρίου Καρακωστή 20), στην πιάτσα των ταξί.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω Πάσχα, τα βλέμματα όλων πάνε στο Κύπελλο και τους ημιτελικούς. Ο αγώνας που ανοίγει την αυλαία είναι αυτός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία στην Λεωφόρο. Μια αναμέτρηση που έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους «πράσινους». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» είναι λογικό να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην μάχη με τον Απόλλωνα για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά την ήττα από τον Ιωνικό. Αυτή την στιγμή το συγκρότημα του Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, έναν παραπάνω από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θέλει να μην υποβιβαστεί και να παλέψει για την σωτηρίας της με τον δεύτερο της Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected