Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ θα… λογαριαστούν αγωνιστικά στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για ακόμα μία φορά στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 19.30 στην Τούμπα και το “Barok” Coffee-Bar υποδέχεται τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ακόμη μεγάλη βραδιά!

Η προσέγγιση του αγώνα θα είναι με 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ και η εκτίμηση της 11άδας έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ. Στην αποστολή που δεν ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά θα μείνει στον πάγκο. Εναλλακτικό σενάριο είναι αντί του Τσιγγάρα να ξεκινήσει ο Μιτρίτσα με τον Αουγκούστο ως εξάρι δίπλα στον Κούρτιτς.

Στον Ολυμπιακό δεν θα είναι διαθέσιμοι με τον ΠΑΟΚ οι Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά και Φορτούνης. Ο Αγκιμπού έβγαλε κάποιες ενοχλήσεις, ο Φορτούνης είχε χτυπήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Βαλμπουενά είχε τραυματιστεί στα πλευρά στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Σε αυτή τη φάση χωρίς το δείγμα των δοκιμών του Πέδρο Μαρτίνς να είναι σαφές φαίνεται πως ο Πορτογάλος θα προσεγγίσει τον αγώνα της Τούμπας με 4-2-3-1 ή 4-3-3.

Το 4-2-3-1 δείχνει να είναι ένα κλικ πιο πάνω. Με τέρμα τον Βατσλίκ, άμυνα με Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα και Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της. Ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά στο κέντρο και Καρβάλιο, Ροντρίγκες και Μασούρας πίσω από έναν εκ των Τικίνιο – Ελ Αραμπί (ίσως τον Τικίνιο). Για το 4-3-3 θα χρειαστεί ένας ακόμα χαφ με τους Μπουχαλάκη, Κούντε και Κανέ να είναι στους εκλεκτούς για το ματς της Τούμπας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected