Κατηγορίες
Basket

“Φόβος και τρόμος” ο Giannis και 3-1 οι Bucks (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν 119-95 ξανά εύκολα εκτός έδρας τους Σικάγο Μπουλς κι έκαναν το 3-1 στη σειρά, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα «ελάφια» παρά την απουσία του Κρις Μίντλετον ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για αρκετό καιρό ακόμα, πέτυχαν δεύτερη διαδοχική νίκη στην «πόλη των ανέμων» και πλέον απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, εκεί όπου όλα δείχνουν ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς οι τελευταίοι προηγούνται 3-0 των απογοητευτικών Μπρούκλιν Νετς.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο, με τον «Greek Freak» να τελειώνει τον αγώνα πρώτος σκόρερ πλησιάζοντας και το triple double, καθώς σε περίπου 35 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 32 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.

Σε φοβερή κατάσταση και ο Γκρέισον Άλεν ο οποίος για δεύτερο σερί αγώνα βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ πόντων στα πλέι οφ, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 27 και 6/7 τρίποντα.

Από το «ναυάγιο» των «ταύρων» διασώθηκαν οι Λαβίν (24π.), Ντε Ρόζαν (23π.) και Ουίλιαμς (20π.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected