Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χαμός στο Γκεζελκίρχεν, η Σάλκε επέστρεψε ξανά στη Bundesliga! (vid)

Μόλις έναν χρόνο έμεινε στη Bundesliga 2 η Σάλκε!

Η “μπλε αρμάδα” βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο όπως ανέτρεψε την κατάσταση απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι και επέστρεψε στη Μπουντεσλίγκα.

Η Ζανκτ Πάουλι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές σε αυτό το διάστημα με ισάριθμα γκολ του Ματάνοβιτς, που ήταν και τα πρώτα του 19χρονου επιθετικού στο εφετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας. Στο ίδιο διάστημα η Σάλκε δημιούργησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τερόντε και Μπίλερ και με τον τερματοφύλακα Σμαρς να τους σταματά στις δύο από αυτές.

Η Σάλκε αντέδρασε και πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσε με πέναλτι του Τερόντε στο 47′, ισοφάρισε με τον ίδιο παίκτη στο 71ο λεπτό και πήρε τη νίκη με τον Ζάλαζαρ να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Με το τρίποντο η Σάλκε εξασφάλισε από την προ-τελευταία αγωνιστική τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Μπουντεσλίγκα και περιμένει το αποτέλεσμα της Βέρντερ την Κυριακή για να μάθει αν θα είναι πρώτη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της επόμενης αγωνιστικής.

Ακολούθησε παροξυσμός από τους φίλους των “μπλε”, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected