Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Θεαματική εκκίνηση στα μπαράζ ανόδου με τέσσερα γκολ στη Σύρο (photos+vid με στιγμιότυπα)

Πραγματοποιώντας το μεγάλο come back στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάς Σύρου ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 σε 2-2, κατακτώντας τον πρώτο της βαθμό στην πρεμιέρα των ομίλων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κόντρα στον Ιάλυσο.

Αγωνιζόμενοι σε 400 και πλέον φίλους της η ομάδα της Σύρου μπήκε «μουδιασμένη» στο παιχνίδι, όπου χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο και να βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 χάρη σε τέρματα του Χατζησάββα για να αφυπνιστεί.

Η λύση για τους ”συριανούς” ήρθε από τον πάγκο, καθώς οι Πρίντεζης και Συριανός που πέρασαν στο παιχνίδι στο 63 ως αλλαγές, σκόραραν στο 80′ και 86′ χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα.

To άλλο ματς του 8ου ομίλου διεξάγεται σήμερα στις 16.00 στο νησί της Λέσβου, όπου ο Αετός Λουτρών υποδέχεται την ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακός από τη Σάμο.

Το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (71′ Σαμανίδης), Κολιάκος (75′ Μαραγκός), Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης (75′ Μπαλόπητας), Μπούνας, Μαϊπάς (63′ Πρίντεζης), Σαββίδης (63′ Συριανός), Ραμπαβίλας, Περιάλης

Ιάλυσος Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Πατσίλης (80′ Θεοχαρόπουλος), Ρούσσος, Τερζίου, Ρεκλείτης, Λερογιάννης, Ιντριζάι, Σπαχίου, Μπάρδος (84′ Σουλτς), Χατζησάββας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected