Κατηγορίες
Διάφορα

Σκηνές από αστυνομικό θρίλερ στη Μονεμβάσια : Δύο νεκροί, ο γιος του ενός δούλευε ντιλίβερι και τον είδε αιμόφυρτο! (vid)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία Μονεμβάσιας όταν στο κέντρο της πόλης ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο ενώ τραυμάτισε σοβαρά έναν δεύτερο, ο οποίος κατέληξε αργότερα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το τραγικό συμβάν να μην έχει τα χαρακτηριστικά ατυχήματος αφού μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος επέστρεψε για να χτυπήσει και τον δεύτερο ηλικιωμένο που διακομισθεί στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί…

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη και συνοδηγού ο οποίος δεν εντοπίστηκε ακόμα. Ο οδηγός κατάγεται από χωριό των Μολάων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μονεμβάσια.

Δυστυχώς, τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος ηλικιωμένος

Γιος θύματος στη Μονεμβασιά: «Δουλεύω delivery και είδα το σκηνικό μπροστά μου, τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» 

«Ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δυο άνθρωποι έφυγαν από αυτό τον κόσμο εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά, ένας παλαβός, δεν ξέρω, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Τι να σας πω. Το θέμα είναι πως το κακό έγινε. Τι να σας πω. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί του, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο. Δουλεύω delivery στην περιοχή και το είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν οδηγός και τον είδα 300 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η επαφή με την σύγκρουση να το πούμε έτσι. Τον παρέσυρε 300 μέτρα σχεδόν και μετά παρέσυρε και τον άλλο άνθρωπο», ανέφερε ο γιος του θύματος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Ο κ. Χρηστάκης είπε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1000 κατοίκους.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected