Κατηγορίες

Το πέναλτι της Μήτκου έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play-Off της Women’s Football League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας των Αβάντιδων Χαλκίδας με σκορ 1-0.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου, Μπασούρη και Βαρδαλή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος είχε τον επιθετικό μονόλογο, με τις παίκτριες των Αβάντων να αμύνονται στο δικό τους μισό σε όλη την διάρκεια του. Ο ΠΑΟΚ απείλησε σε πέντε περιπτώσεις, με τις Μπαξεβάνου, Βαρδαλή και Ακίντα να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 38ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ στερήθηκε την αρχηγό του, καθώς η Βαρδαλή μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα βγήκε εκτός, με την Μπουζίνου να περνά στην θέση της.

Στο 44ο λεπτό ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, ωστόσο η Μπασούρη αστόχησε σε τετ α τετ. Έτσι, διαμορφώθηκε το 0-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας ξεκίνησε με αλλαγή, περνώντας την Ζώτου στην θέση της Μπαξεβάνου στο 51ο λεπτό.

Στο 55′ ο ΠΑΟΚ απείλησε με την Μήτκου, υποχρεώνοντας την τερματοφύλακα των Αβάντων σε όμορφη επέμβαση. Στο 61ο λεπτό, η Μπουζίνου νικήθηκε σε τετ α τετ, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει στροφές όλο και περισσότερο, πιέζοντας τις αντίπαλες τους.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος εξαργύρωσε το καλό του ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μήτκου να διαμορφώνει το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, μην επιτρέποντας στις παίκτριες της Χαλκίδας να περάσουν το κέντρο.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, την Κυριακή 15 Μαΐου κόντρα στον Εργοτέλη, εκτός έδρας, ενώ οι Αβάντιδες θα υποδεχτούν στη Χαλκίδα την ΑΕΛ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου (51’ Ζώτου) , Μπασούρη (90’ Σιδηροπούλου), Βαρδαλή (38’ Μπουζίνου).

Άβαντες Χαλκίδας : ενημερώνεται…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected