Διάφορα - Συνεργάτες

Τα καθοριστικά παιχνίδια της Super League απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τρεις αγωνιστικές απομένουν στα play offs της Super League με την αγωνία για την ευρωπαϊκή έξοδο να μεγαλώνει. 

To “Barok” Coffee-Bar στο κέντρο της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20), είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ομάδα, σε έναν άνετο χώρο, παρέα με το ρόφημα της αρεσκείας σου!

Όγδοη αγωνιστική στα play offs της Super Legaue και η μεγάλη «μάχη» για την 3η θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη «φουντώνει» για τα καλά. Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος με 55 βαθμούς, με την ΑΕΚ να πιάνει τον Άρη στην 4η θέση με 53, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή υπερτερεί στην ισοβαθμία και ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (14/5).

Η αρχή γίνεται στο ντέρμπι της Τούμπας (18:30) εκεί όπου ο δεύτερος ΠΑΟΚ μετά από εννιά σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις κοντράρεται με τον Άρη που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και «καίγεται» για βαθμούς για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τον χαρακτήρα του… τελικού των τελικών για την Ένωση στην προσπάθεια κατάληψης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι Ηπειρώτες αποδεικνύονται ζόρικος αντίπαλος για όλους ενώ προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στα play offs με 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

Στις 21:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακό ντέρμπι των αιωνίων. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο πήγαν με αρκετές αλλαγές στο Βικελίδης αλλά έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Άρη, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην 3η θέση με τη λευκή ισοπαλία από την οποία έφυγε από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα :

ΠΑΟΚ – Άρης (18.30)
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected