Κατηγορίες

Ποδόσφαιρο Γυναικών : Σπουδαία εμφάνιση και νίκη των Αβάντιδων

Οι Αβαντίδες επικράτησαν με 2-0 τη ΑΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική των play off ανάδειξης πρωταθλητή της Α’ Εθνικής γυναικών.

Όπως αναφέρει το eviasports, στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές επιθετικές στιγμές, όμως η ομάδα της Χαλκίδας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Άκσα στο 32ο λεπτό.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχες πήραν τα ‘ηνία’ και είχαν μέχρι την ανάπαυλα δύο καλά σουτ με την Κοκοτσάκη, που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξαν το δεύτερο γκολ, με το οποίο θα “κλείδωναν” οριστικά τη νίκη. Τα κατάφεραν στο 72′, με την Άκσα να σκοράρει ξανά, ευστοχώντας σε πέναλτι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-0, που κράτησε τις Αβαντίδες ζωντανές για τη διεκδίκηση του τίτλου

Το επόμενο ματς για την ομάδα της Εύβοιας, την Κυριακή 22/5 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις

Αβάντιδες Χαλκίδας (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου, Μελισσού, Πύθουλα, Τζαφέρη (70′ Παχάκη), Πλυτά, Κατωπόδη, Κοκοτσάκη, Μακρή (85′ Κάμπελ), Άκσα (90+1′ Πρίφτη), Μπριασούλη.

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Τσαραντάνη (64′ Ρήγα), Κόντου, Σωτηριάδη (76′ Νταβού), Νικολαΐδου, Παυλόπουλου (90′ Μέλλου), Castanon, Γούλα, Strubelova, Musto, Μούκα (46′ Seara).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected