Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας (photo+vid)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/5 στο ξενοδοχείο Veriopolis η παρουσίαση της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας στους γονείς και αθλητές.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Μάριος Κατικαρίδης ανέπτυξε τη φιλοσοφία της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας και ανέλυσε επιγραμματικά την προπονητική διαδικασία, ενώ ο σκάουτερ της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Ρούσσος μίλησε για την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών αλλά και το scouting στις μικρές ηλικίες.

Την επόμενη μέρα (15/5) πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγίου Γεωργίου το περιφερειακό τουρνουά της ΠΑΕ ΑΕΚ- AEK FC Development, με συνεργαζόμενες ακαδημίες του δικτύου και όχι μόνο.

Το τουρνουά διεξήχθη υπό το βλέμμα του τόσο του Δημήτρη Ρούσσου όσο και του Λεωνίδα Χατζημιχάλη, διοικητικού στελέχους της Ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι εξής ακαδημίες:

ΑΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΕΚ FC Development
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – AEK FC Development
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΩΛΟΥ – AEK FC Development
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΔΡΑΜΑΣ – AEK FC Development
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Έγινε μία γιορτή ποδοσφαίρου, με συνοδεία DJ, λήψεις Drone κάτω από τέλειες καιρικές συνθήκες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τα παιδιά έπαιξαν ασταμάτητα με φοβερή διάθεση, γεμίζοντας θετική ενέργεια και εμπειρίες από τα γήπεδα του Λαζοχωρίου.

Η Ακαδημία Μώλου αμέσως μετά τα παιχνίδια επισκέφτηκε την Παναγία Σουμελά, η Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας τον αρχαιολογικό τόπο της Βεργίνας και η Ακαδημία Αμπελόκηποι Δράμας τα βυζαντινά μνημεία- εκκλησίες της Βέροιας.

Η άριστη οργάνωση και οι σχέσεις των Ακαδημιών του δικτύου απεικονίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το διήμερο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected