Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Αποκλεισμός στα πέναλτι για την ΕΠΣ Ημαθίας U15 (photos)

Στη φάση των “16” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σταμάτησε η πορεία και της Μικτής U15.

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας U17 στην ίδια φάση, η ομάδα του Ζήση Γκέτσου ηττήθηκε στα πέναλτι (5-4) από τον ΕΠΣ Ξάνθης, σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους παίκτες της ΕΠΣ Ημαθίας να είναι καλύτεροι στο πρώτο και να προηγούνται με τον Χεράκη. και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη και να ισοφαρίζουν με τον Μουχτάρη.

Το τελικό σφύριγμα του κ. Τικόζογλου από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τους δύο μονομάχους ισόπαλους και τον τελικό νικητή κλήθηκε να αναδείξει η “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι.

Εκεί οι Ξανθιώτες ήταν πιο ψύχραιμοι. Ο Διαμαντόπουλος απέκρουσε πρώτος χτύπημα των αντιπάλων του, όμως, ο Χατζηνικολαΐδης απάντησε με δύο αποκρούσεις.

Το φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Ξάνθης  1-1, 4-5 πεν (28′ Χεράκης / 49′ Μουχτάρης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τικόζογλου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιατζίδη και Λαζαρίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας (Ζήσης Γκέτσος) : Διαμαντόπουλος, Γιάννινας, Παπαγεωργίου, Γιαγτζίδης, Μουχτάρης, Χεράκης, Δάρλας, Τσιάμπας, Καψάλης, Μάρκου, Νατσιούλας. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Στεργιόπουλος, Καρατενίζης, Ζήμνας, Πιλιτσίδης, Καραταράκης, Βασιλείου, Δολδούρης, Σύρκος και Καραβασόπουλος.

ΕΠΣ Ξάνθης (Απόστολος Κουτρουλός) : Χατζηνικολαΐδης, Χουσεΐνκο, Παπαδόπουλος, Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ, Ντεμπρόβα, Μπογιατζίδης, Κοτζακελίνης (41′ Κιναλή), Ασλανίδης, Μουχτάρης.

Το ρόστερ της ΕΠΣ Ημαθίας U15 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected