Super League 2

Προβάδισμα για την U20 της Νίκης Βόλου, 2-0 την αντίστοιχη της Βέροιας

Με το προβάδισμα που της δίνει η νίκη με 2-0 θα πάει η U20 της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στη Βέροια, ώστε να το υπερασπιστεί και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή ο Πρίφτι στο 74’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζιάνη από αριστερά και ο Αναστασιάδης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από γύρισμα του Τανού και πάλι από τα αριστερά.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο με τους Γιαρλελή (44′) και Στοΐνοβιτς (46′), επικυρώνοντας και με τον τρόπο αυτό την ανωτερότητα της Νίκης Βόλου έναντι των αντιπάλων τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Γιάννης Ακτσιαλής): Αλντερβίσι, Τόγιας, Παπακωνσταντίνου, Ντόντα, Καπίτσας, Πρίφτι, Τζιάνης, Γιαρλελής, Μπάλλας, Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς (63’ Χουσεΐνογλου).

ΝΠΣ Βέροια (Τάσος Ανθυμιάδης): Βάντσης, Χαβιαρόπουλος (74’ Χοχλιούρος), Φωτόπουλος, Τασσόπουλος, Καρασαρίδης, Μιχαηλίδης (43’ Βασιλειάδης), Λαζεκίδης (62’ Βουδούρης), Ισαακίδης, Λουτζιανιώτης (46’ Τσέας), Μπεκιαρίδης, Χερίδης (62’ Μωυσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected