Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λυτρωτής ξανά ο Κυβελίδης και φουλ για άνοδο η Παναχαϊκή (photos)

Η Παναχαϊκή έγινε το απόλυτο αφεντικό για την άνοδο, επικρατώντας 1-0 της Ηλιούπολης στο ντέρμπι, στην «καυτή» Αγυιά που γέμισε από 3.000 φιλάθλους, με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και απέδειξε γιατί ισχύει το… ότι πληρώνεις, παίρνεις.

Η Πατρινή ομάδα ουσιαστικά έκοψε κάθε… όνειρο και ελπίδα από τους Ηλιουπολίτες και πλέον είναι στα… χέρια της να διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει πάρει. Και η Παναχαϊκή του Σούλη Παπαδόπουλου έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 10ο λεπτό η Παναχαϊκή έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί, ο Τσακμάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα η Ηλιούπολη θα απειλήσει με το φάουλ του Ζέλου που θα καταλήξει άουτ, ενώ στο 17ο λεπτό ήταν η σειρά του Λόρι Κέρι να ανησυχήσει τους φιλοξενούμενους με εκτέλεση φάουλ.

Στο 22ο λεπτό ο Ζέλος βρήκε τον Μπουσάι αυτός σούταρε, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της Παναχαϊκής. Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κέρι από καλό σημείο ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης, Τσάκαλος έδιωξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την πατρινή ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος την πρώτη καλή στιγμή την είχε η Ηλιούπολη στο 48΄ με το χτύπημα φάουλ από τον Γάγγο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ Στο 70΄ φάουλ του Γάγγου από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Χαντί η μπάλα έφτασε στην εστία του τερματοφύλακα Τσάκαλου, εκεί βρισκόταν ο Λιποράτσε, αλλά δεν πρόλαβε να την «σπρώξει» στα δίχτυα.

Και φτάνουμε στο 74ο λεπτό. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης μπήκε πριν από δύο λεπτά στον αγώνα και μετά από φάση διάρκειας, ο έμπειρος φορ βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυά για το 1-0. Στο 81΄ σπουδαία ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κέρι και ο Λιποράσε έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (61΄Τεγούσης), Στεργίδης, Καρακλάϊτς (72΄ Κυβελίδης), Κέρι, Αλεξόπουλος, Χαντί (90΄Καρπαθάκης).

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (76΄Σταύρου), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλάι (46΄Γεωργιάδης), Ταβάρες, Γάγγος, Ντηνιωτάκης, Ζέλος (67΄Σάμιος), Μπάξτον (68΄Πολίτης).

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αγροτικός Αστέρας 3 2 1 0 4 1 3 7
2 Παναχαϊκή 2 2 0 0 2 0 2 6
3 ΠΑΟ Ρουφ 3 2 0 1 4 3 1 6
4 Μακεδονικός 3 0 2 1 0 1 -1 2
5 Προοδευτική 2 0 1 1 0 1 -1 1
6 ΓΣ Ηλιούπολης 3 0 1 2 1 3 -2 1
7 Ηρακλής Λάρισας 2 0 1 1 1 3 -2 1

*στοιχεία αγώνα από το patragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected