Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη και κορυφή για τον Αγροτικό Αστέρα

Το αήττητο του ΠΑΟ Ρουφ στα μπαράζ ανόδου “έσπασε” ο Αγροτικός Αστέρας, που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έκανε σπουδαίο βήμα για την άνοδο στη Super League 2.

Η ομάδα του Ευόσμου έδειξε πως η έδρα της παραμένει κάστρο και έφτασε τους 7 βαθμούς, αφήνοντας τον αντίπαλό της στους έξι.

Τα δύο γκολ για τους Θεσσαλονικείς πέτυχαν οι Σαρβανίδης (9′) και Μελισσόπουλος (37′) στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Παναχαϊκή, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ έχει ρεπό και έτσι οι «σταχυοφόροι» έχουν την μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν κι άλλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ και διάρρηξη της άμυνας με αλλεπάλληλες πάσες, ο Σαρβανίδης σούταρε στη γωνία από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 1-0. Στο 16ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος από το πλασέ του Ζάχη. Στο 37′ ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε σε δεύτερο γκολ και, ουσιαστικά, έθεσε βάσεις νίκης. Ο Καθάριος πίεσε και ανάγκασε τον Κουνάδη σε λάθος, του «έκλεψε» την μπάλα και σέρβιρε στον Μελισσόπουλο, ο οποίος δεν είχε προλάβει προ -σχεδόν- κενής εστίας να πλασάρει για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κ. Γαλτσίδη διαχειρίστηκαν ιδανικά τον χρόνο, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν τις συνθήκες να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Είχαν ορισμένες προϋποθέσεις, όμως ευκαιρίες για γκολ δεν έφτιαξαν και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που ήταν η τρίτη επίσημη της σεζόν. Είχε προηγηθεί το 4-1 από τον Αλμυρό στις 31 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο και το 1-0 από τον Αθηναϊκό την 1η Δεκεμβρίου, που σήμανε και αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε το σημερινό (22/5) παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαρβανίδη στο 93ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Ζουλούμης, Ψάλτης, Νικολαΐδης, Ευθυμιάδης, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ζαφειρίδης, Καθάριος (84′ Πορτοκαλάς), Χαλκιαδάκης (71′ Παπακωνσταντίνου), Μελισσόπουλος (84′ Κεχαγιάς)

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Ζάχη (46′ Λαθούρης), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Νατσιόπουλος (71′ Στεφάνοβιτς), Φιλιμέγκας (85′ Θεοδώρου), Ψυχογιός.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αγροτικός Αστέρας 3 2 1 0 4 1 3 7
2 Παναχαϊκή 2 2 0 0 2 0 2 6
3 ΠΑΟ Ρουφ 3 2 0 1 4 3 1 6
4 Μακεδονικός 3 0 2 1 0 1 -1 2
5 Προοδευτική 2 0 1 1 0 1 -1 1
6 ΓΣ Ηλιούπολης 3 0 1 2 1 3 -2 1
7 Ηρακλής Λάρισας 2 0 1 1 1 3 -2 1

φωτ. metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected