Κατηγορίες
Διάφορα

Χανιά : Φοιτήτρια που εργάζεται με 600€ μισθό, είδε να της κόβουν το ρεύμα για 315€!

Σε καθημερινή βάση πλέον έρχονται στην δημοσιότητα περιπτώσεις ανθρώπων που είτε δυσκολεύονται, είτε αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος που τους έρχονται λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της φοιτήτριας στην Κρήτη, η οποία δουλεύει στον επισιτισμό και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο χρέος ύψους 315 ευρώ, με αποτέλεσμα ο πάροχος να της κόψει το ρεύμα.

«Ακόμα ένα σπίτι μένει στο «σκοτάδι», αφού σε συναδέλφισσα μας φοιτήτρια εργαζόμενη στον επισιτισμό έκοψαν το ρεύμα όταν ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος 315 ευρώ- πάνω κάτω όσο ο μισός μηνιαίος μας μισθός….

Τη στιγμή που ο πληθωρισμός στην Ελλάδα προσεγγίζει το 10%, που ο μισθός μας δεν φτάνει ούτε για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η κυβέρνηση και τα διάφορα παπαγαλάκια της μας καλεί να «σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι».

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση δίνει πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, 11 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης, λεφτά που ανήκουν στους λαούς, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στα δυσθεώρητα ποσά των λογαριασμών ρεύματος και τους φόρους.

Δεν αντέχουμε άλλο! Οι νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος έρχονται να επιβαρύνουν ακόμα παραπάνω το μηνιαίο προϋπολογισμό κάθε λαϊκού σπιτιού. Πληρώσαμε την ανάπτυξή τους, πληρώσαμε την κρίση τους και τώρα μας ζητάνε να πληρώσουμε και τον πόλεμό τους. Με την ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, την απελευθέρωση της ενέργειας το ρεύμα μετατράπηκε σε ένα πανάκριβο εμπόρευμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Σωματείου Επισιτισμού του Νομού Χανίων.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected