Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεύτερη θέση για την Καρανταλή στη Βαρκελώνη

Με έναν προημιτελικό και έναν τελικό ολοκλήρωσε την πολύ καλή της εβδομάδα στο Grade 4 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Les Franqueses Del Valles στα περίχωρα της Βαρκελώνης, η Ελένη Καρανταλή.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.764 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, κέρδισε την Paulina Farchetto από την Αργεντινή με 6-2, 6-2, καθώς και τη Μεξικανή Isabella Lechuga Franco με 6-7 (6), 6-2, 6-4, για να μπει στα προημιτελικά στα μονά. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλίδα Milena Ciocan, με 6-2, 6-3.

Στο διπλό, η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια έπαιξε μαζί με τη Βρετανίδα Georgina Hays, έχοντας το Νο.3 του ταμπλό. Στον 1ο γύρο κέρδισαν την Αργεντινή Martina Acebedo Bonocore και την Ινδή Samaira Pahwa με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικά απέκλεισαν την Ισπανίδα Cloe Clements και τη Νορβηγίδα Nicoline Sartz-Lunde με 6-3, 7-5, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν την Ελβετίδα Cleanne Pickel και την Ουκρανή Aliesia Reva με 6-4, 6-3.

Στον τελικό έπαιξαν με την πολύ καλή ομάδα της Ισπανίδας Alice Ferlito και της Νορβηγίδας Emily Sartz-Lunde, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο 2ος τελικός σε τουρνουά της ITF για την Καρανταλή, που ήταν φιναλίστ και στο τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας του Mijas Costa στην Ισπανία στα μονά, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected